Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La platja de l’Almadrava de Vandellòs i l'Hospitalet obté la Bandera Ecoplayas 2017

Les altres tres platges han aconseguit renovar aquest distintiu de qualitat mediambiental.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una delegació de Vandellòs i l'Hospitalet van assistir a l'entrega de Banderes a San Sebastián.

Una delegació de Vandellòs i l'Hospitalet van assistir a l'entrega de Banderes a San Sebastián.

La platja de l’Almadrava ha obtingut la Bandera Ecoplayas 2017, un guardó que atorga l’Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS) i que distingeix a les platges que destaquen per la seva política de qualitat mediambiental.

El jurat d’aquests premis valora una sèrie de criteris objectius en matèria d’equipaments i manteniment, sempre des de la perspectiva de l’enginyeria i la sostenibilitat.  D’aquesta platja del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha valorat especialment el fet que disposi de dos punts verds per separar les 5 fraccions, amb una recollida diària durant la temporada de bany.

D’altra banda, les altres tres platges del municipi (la de l’Arenal, la de la Punta del Riu i la del Torn) també han aconseguit renovar aquest reconeixement, gràcies al seu compromís continu amb la millora de la qualitat.

Així doncs, totes les platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant podran exhibir la Bandera Ecoplayas 2017 que acredita l’excel·lència.

A l’acte de lliurament dels XII Premis Bandera Ecoplayas 2017, que va tenir lloc el passat 10 de novembre, al Kursaal de Donostia-San Sebastián hi va assistir l’alcalde, Alfons Garcia; i la regidora de Turisme, Elidia López.

La regidora de Turisme ha manifestat la seva satisfacció per aquest guardó que han obtingut ja totes les platges del municipi.

“Ens reconeix la gestió sostenible i respectuosa que fem de les nostres platges i en demostra la seva excel·lent qualitat”, ha dit i també ha remarcat la importància que tenia per a l’Ajuntament assistir al XIX Congreso y Exposición Internacional de Playas-Ecoplayas 2017, en el marc del qual es van entregar els premis.

“En aquest congrés hi ha informació i ponències de les darreres innovacions en matèria de platges: socorrisme, neteja, mobiliari, programes de gestió, etc”.

Temas

Comentarios

Lea También