La tempesta a Salou deixa una seixantena de punts afectats

Malgrat el fort temporal no s’han hagut de lamentar danys personals, però sí desperfectes de diversa consideració.

19 octubre 2017 11:41 | Actualizado a 20 octubre 2017 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Salou continua treballant avui a tot ritme per tornar els punts afectats a la normalitat després del temporal de vent i pluja d’ahir a la tarda.

Aquest matí, l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez i de la Regidora de Comerç, Martina Fourrier, a més de la regidora de Platges Julia Gómez, han visitat diversos establiments afectats per la caiguda d’arbres i han passejat per la zona.

La tempesta, que va caure amb força als voltants de les sis de la tarda acompanyats d’un fort vent, va provocar la caiguda de nombrosos arbres, sobretot pins de grans dimensions, a més d’alguna tipuana i palmeres, en menor mesura.

S’ha comptabilitzat que una seixantena de punts –especialment de la zona nord-est del municipi- han quedat afectats. A la platja llarga una dotzena de pins van quedar arrancats; a la zona del carrer Carles Buigas, Brussel·les, Valls o Fra Juniper Serra també han vist com la virulència de la tempesta provocava que els arbres caiguessin damunt d’establiments comercials. 

 

Comentarios
Multimedia Diari