Más de Costa

Lectures de Sant Jordi per als avis de Creixell

Amb motiu de la Diada, l'activitat Compartim Lectures, trasllada l'hàbit de llegir i la passió de la literatura a aquelles persones que no poden celebrar-ho al carrer.

Redacció

Whatsapp
Es van llegir a les dues residències de la localitat textos de Montserrat Abelló. FOTO: Cedida

Es van llegir a les dues residències de la localitat textos de Montserrat Abelló. FOTO: Cedida

Un any més, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, s'ha fet una nova edició de l'activitat COMPARTIM LECTURES PER SANT JORDI a Creixell. L'ajuntament s'ha adherit novament a aquesta iniciativa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i del Consell Comarcal del Tarragonès, amb el suport de la Diputació de Tarragona. Aquesta activitat s'organitza amb la voluntat d'acostar la festa de les lletres a llocs on hi ha persones que no poden celebrar-la al carrer.

Sempre es fa al voltant de la data de Sant Jordi. En el cas de Creixell, les lectures de textos de Montserrat Abelló sota el lema LA VEU EM FRISA es van fer ahir dimecres a les dues residéncies geriàtriques del nostre municipi: La Residència L'Ermita i la Llar d'Avis Mar i Sol.

Hi van participar l'alcalde de Creixell sr.Jordi Llopart, el President del Consell Comarcal del Tarragonès sr.Pere Virgili i diferents voluntaris i voluntàries de la nostra Vila. Van ser ambdòs uns actes molt emotius. Una àvia resident de l'Ermita va llegir un escrit també molt entranyable.

Al final dels actes, l'alcalde de Creixell Jordi Llopart va agrair la tasca dels voluntaris envers la gent gran del nostre municipi.

Temas

  • COSTA

Lea También