L'humorista Enrique San Francisco, pregoner de la Festa Major d'hivern de Salou

El Cós Blanc es celebrarà dissabte 4 de febrer

19 mayo 2017 16:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’actor i humorista Enrique San Francisco serà l’encarregat de donar aquest divendres, 27 de gener, el tret de sortida a 11 dies de festa major d’hivern a Salou amb el tradicional pregó al TAS. Serà el primer acte de les setanta propostes del programa festiu presentat ahir per la regidora de Cultura i Festes, María José Rodríguez.

L’acte estrella, el Cós Blanc, torna a ser el primer cap de setmana de febrer, en concret el dissabte 4. La regidora Rodríguez va destacar que «hem preparat un conjunt de novetats per premiar la bona feina que fan les colles amb les disfresses i carretel·les muntant un concurs per a motivar la rua de lluïment i donant un premi en metàl·lic a les dues millors coreografies, disfresses i carretel·les». Al concurs es premiarà amb 800 i 500 euros respectivament, el primer i segon classificat, segons la categoria.

Enguany, dues carretel·les més acompanyaran la rua de lluïment del Cós Blanc i la desfilada nocturna pel carrer ciutat de Reus en una xifra rècord de participació que arriba fins a les 29 carretel·les tematitzades que mouran a més de 2.700 persones i que atreuen milers i milers d’espectadors d’arreu.

Durant la desfilada del Cós Blanc es llençaran uns 20.000 quilos de confeti pels 20 canons que hi haurà instal·lats al llarg de tot el recorregut, tot amenitzat amb la música en directe amb DJ Ismael Cantos sota les ordres de l‘speaker Juanma Hidalgo, el qual enguany compleix 35 anys animant les colles. Se sonoritzaran uns 500 metres del carrer Ciutat de Reus. Més de 45 entitats i associacions del municipi, i 28 colles, participen directament dels actes.

Un dels actes complementaris serà la nit d’humor amb el Comedy Zoo Tour (divendres, 27, a les 23 h, a l’envelat) amb Santi Millán, José Corbacho i Javi Sancho. Les entrades estan a la venda a 10 euros anticipada i a 15 el mateix dia de l’espectacle.


Concert de La Unión
Un altre dels eixos de la festa és l’activitat musical de caràcter gratuït, amb l’actuació del grup La Unión a l’envelat (dissabte 28 de gener a les 22 h), la sessió Disco ZDB (el dijous 2 i el divendres 3 de febrer a les 03 h), la festa de les Colles amb les actuacions dels grups Nueva Alaska i els Atabaladors de Salou (el dijous 2 de febrer, a les 23 h, a l’envelat), el Gran ball de festa amb l’orquestra Metropol (el divendres 2 de febrer, a les 23 h, a l’envelat), el ball amb l’orquestra Maravella (el dissabte 4 de febrer, a partir de les 12 de la nit, a l’envelat) o el ball de festa major del diumenge 5 de febrer a l’envelat amb l’orquestra Pasarella a les 17 h i a les 20.30 h.

Comentarios
Multimedia Diari