L'oposició de Salou exigeix una comissió d'investigació per depurar responsabilitats pel cas de la Duana

PP, C's, ERC i Guanyem sol·liciten un ple extraordinari per tractar la qüestió amb profunditat

19 mayo 2017 19:57 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els quatre grups de l'oposició a l'Ajuntament de Salou, PP, C's, ERC i Guanyem, han presentant formalment a la secretaria del consistori la petició d'un ple extraordinari amb un únic punt de l'ordre del dia, consistent en l'aprovació d'una moció perquè es creï una comissió d'investigació per depurar responsabilitats polítiques en el cas de l'antiga Duana. Tot plegat, a conseqüència de la interlocutòria del TSJC que obliga l'Ajuntament a pagar una indemnització de 3,84 MEUR als propietaris del terreny per una modificació puntual del POUM, l'any 2003. La indemnització, han denunciat, representa aproximadament un 10% del pressupost municipal anual. Una quantitat que els veïns "hauran de pagar amb els seus impostos arran d'una decisió política", han manifestat.

L'oposició espera que la moció sigui aprovada per unanimitat, ja que "l'únic que es pretén és que, en base al principi de màxima transparència que ha d'existir a la nostra administració, tots els representants dels salouencs puguem ajudar a aclarir tot aquest assumpte". 

"Els polítics ens devem als nostres veïns, i si en un moment donat prenem decisions que poden ser perjudicials per l'interès general estem obligats a passar comptes, donar les explicacions oportunes i depurar responsabilitats", han expressat. "Un vot contrari a aquesta moció serà un intent d’amagar la veritat sobre tota aquesta qüestió", han conclòs.

Comentarios
Multimedia Diari