Malabars, clowns i equilibristes envairan els carrers de Torredembarra

El Pleniluni Circus porta a la vila els millors professionals des de dijous fins dissabte

06 agosto 2019 15:50 | Actualizado a 20 agosto 2019 10:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Pleniluni Circus envairà, per dissetè any consecutiu, els carrers de Torredembarra des d’aquest dijous i fins dissabte. Aquest festival l’organitza la Regidoria de Turisme i la Cia Passabarret i durant els tres dies els carrers de la vila viuran diverses activitats aptes per a tots els públics com ara tallers infantils, cercaviles, malabars, equilibristes, clowns...

Així, dijous, dia 8, a les 19 hores tindrà lloc l’espectacle itinerant Terrabastall de Circ, per l’eix comercial, el casc antic de la ciutat, amb música en directe i números de circ participatius. Els sempre sorprenents músics de Xarop de Canya surten al carrer amb els seus llampants vestuaris, tot presentant un espectacle de circ mòbil, engrescador, amb números d’aquells que es fan mirar més d’una vegada. Serveix com obertura d’un intens cap de setmana que no deixarà ningú a casa.

Tallers i actes familiars

Mentrestant, el divendres, a les 19 hores és el torn del Taller de Circ, als Jardins de l’Oficina de Turisme. Amb ell, els visitants es poden convertir en un artista de circ per un dia. Es poden posar a prova amb tots els elements propis. No importa l’edat. Grans i petits tenen lloc en aquest taller singular on es fabriquen nous acròbates, equilibristes, malabaristes i tot tipus d’improvisats artistes.

Seguidament, a les 20 hores, epectacle de circ Mr. Alret (Premi votació popular Zirkòlika 2018), al passeig Rafel Campalans (davant l’oficina de Turisme) de la companyia Moi Jornada.

Mr. Alret, comediant, malabarista, manipulador d’objectes, equilibrista i acordionista de professió. És un personatge excèntric que té un carrer propi, on submergirà els assistents en el seu univers humorístic a través del joc, transportant el públic a un món de màgia, humor i fantasia. És un espectacle molt familiar d’aquesta companyia del Moianès.

Finalment, dissabe, a les 20 hores, la Cia. Passabarret presenta el seu espectacle Josafat a la pl. del Castell. Es tracta d’un número de gran format, que s’adapta la novel·la Josafat, considerada el Geperut de Notre Dame de la literatura catalana. Espectacle guanyador del Gran Premi BBVA Zirkolika al Millor Espectacle de circ 2018. Josafat i Fineta tenen una relació de «bella i bèstia» en què juguen amb equilibris, una estructura de quadrant, llançament de ganivets, vols aeris, una roda cyr o un penjador de sis metres.

I a les 22.30 hores, la Cia Barlou clourà el festival amb l’espectacle de circ Set Up, a Cal Bofill. Tres excèntrics personatges realitzant malabars, màgia, monocicles i equilibris impossibles, tot amb un humor de dojo.

Comentarios
Multimedia Diari