Mercadona obrirà la nova superfície d'Altafulla el dijous dia 26

El nou equipament comercial donarà vida a l'espai que va ocupar el complex lúdic i multicines de la zona de Les Bruixes

19 mayo 2017 23:16 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cadena valenciana de distribució alimentària Mercadona té previst inaugurar el seu primer supermercat a la subcomarca del Baix Gaià el dijous dia 26 de març.

Les instal·lacions s’estan acabant de bastir a bon ritme, al municipi d’Altafulla, en l’espai que anteriorment va ocupar el complex lúdic i multicines LesBruixes.

Els treballs es duen a terme a fort ritme i, tal com s’havia previst inicialment, Mercadona ja tindrà obertes les portes de la superfície comercial abans de la Setmana Santa.

Això esdevindrà tota una novetat per a la vila i els molts visitants que rep aquest municipi del Baix Gaià durant aquesta setmana de vacances, als inicis de la primavera.

Ara mateix també s’està procedint a les obres per enllestir el vial que ha de connectar la superfície comercial i la zona d’aparcament amb l’avinguda Marquès de Tamarit –l’antiga carretera N-340– i en la col·locació de la nova marquesina de parada d’autobusos per a la línia de viatgers.

Recepcionar l’equipament

Segons ha indicat l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, serà la setmana vinent quan l’Ajuntament recepcionarà l’equipament, un cop finalitzades les infraestructures i el procés constructiu.

Tant l’alcalde com el regidor d’Urbanisme han destacat el seguit de millores que paral·lelament comporta la implantació de la superfície comercial, com ara l’esmentada connexió del vial amb l’avinguda Marquès de Tamarit, la recuperació del connector biològic, la construcció d’un carril bici o la mateixa parada de l’autobús.

Comentarios
Multimedia Diari