Nou tall de subministre d'aigua a Torredembarra aquesta nit

A partir de les 23 hores es tornarà a interrompre el servei per acabar de reparar la fuita. Aquesta pasada nit s'ha avançat feina, però no s'ha pogut acabar.

31 mayo 2017 17:39 | Actualizado a 01 junio 2017 05:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La complexitat tècnica de la reparació de l’avaria en una canonada principal de Torredembarra obligarà a Sorea, d’acord amb l’Ajuntament, a tallar el subministrament aquesta nit a les 23 hores per tal de buidar la canonada, tallar el tram afectat i col·locar-ne un de canonada nou.

Ahir al vespre els operaris de Sorea van procedir a descobrir la canonada afectada per poder determinar de quina avaria es tractava. La fuita es trobava en la unió entre dos trams de la canonada.

Es va procedir a tallar el subministrament d’aigua per buidar la canonada i quan ja no hi havia pressió es van muntar dues abraçaderes de reparació de 40 centímetres de diàmetre.

Tanmateix, a causa de les irregularitats de la canonada degudes al pendent del terreny, l’abraçadera no va aconsegueix taponar completament la fuita.

Per tal de garantir el subministrament als abonats i que aquests pateixin les mínimes incidències, a les 7 hores del matí s’ha decidit reprendre el servei durant tot el dia d’avui fins a les 23 hores, quan es reanudaran els treballs de reparació. Aquestes actuacions estan coordinades amb l’Ajuntament de Torredembarra.

En aquesta ocasió, Sorea podrà fer un buidatge més ràpid de la canonada gràcies a que la companyia ha instal·lat diverses vàlvules a llocs estratègics que facilitaran completar l’operació més ràpidament. Es preveu que l’abastament es restableixi a les 6 de la matinada de demà dijous.

Durant aquest matí Sorea està treballant en l’adaptació del tram de canonada nou per tal de reduir el temps de muntatge aquesta nit.

Un cop finalitzi l’estiu, la companyia durà a terme les obres de renovació de 600 metres de canonada i hi afegirà diverses vàlvules per tal de poder sectoritzar i, per tant, aïllar les zones afectades en cas d’avaria minimitzant l’impacte per als usuaris. Aquestes obres estan incloses dins d’un paquet de millores a càrrec de Sorea.

Comentarios
Multimedia Diari