Pimec dóna ple suport al Govern en el projecte BCN World sense descartar una participació pública per construir-lo. (ÀUDIO)

Josep Gonzàlez assegura que la iniciativa a l'entorn de Port Aventura ajudaria a crear empreses i ocupació a les comarques de les Terres de l'Ebre

19 mayo 2017 23:58 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 

l projecte empresarial de BCN World és una iniciativa econòmica de ''molt interès'' per Catalunya que no es ''pot deixar passar'', ha assegurat Josep Gonzàlez, president de Pimec. Gonzàlez creu que la implicació del Govern és positiva i és el que s'ha de fer perquè és un projecte que ''s'ha d'apostar de totes totes'' sense descartar una participació econòmica del Govern si això garanteix la construcció. Gonzàlez, després de defensar aquest model de col·laboració públic-privat, ha indicat que es tracta d'un projecte no només d'interès per Catalunya sinó que també per les comarques de les Terres de l'Ebre que veurien créixer el nombre d'empreses i d'ocupació.

 

En relació amb el límit de participació del Govern en aquesta iniciativa, el president de Pimec creu que aquesta participació ha d'arribar al ''màxim'' i amb l'objectiu d'evitar la possibilitat que el projecte finalment no es faci.

 

Gonzàlez ha destacat que el projecte té interès no només pel conjunt de Catalunya, sinó que especialment per les comarques de les Terres de l'Ebre que amb una instal·lació d'aquestes dimensions la creació de noves empreses i ocupació estaria assegurada per donar servei a un complex econòmic d'escala internacional.

 

El president de Pimec ha explicat que davant la inseguretat que finalment ha agafat el projecte de BCN World en la part final del calendari d'execució de l'opció de compra dels terrenys adjacent a Port Aventura, el paper que ha assumit la Generalitat és el correcte.

 

Gonzàlez ha defensat que l'interès econòmic de la iniciativa justifica la implicació al ''màxim'' de la Generalitat i fins i tot d'una participació econòmica sota el model assumit en altres ocasions de col·laboració públic-privat.

Comentarios
Multimedia Diari