Presentat el llibre 'A la independència pel sexe' de Joan Carnicer

Dissabte passat es va presentar al restaurant Faristol d'Altafulla amb la presència del seu escriptor

19 mayo 2017 15:47 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dissabte passat va tenir lloc al restaurant Faristol d'Altafulla la presentació del llibre 'A la independència pel sexe', de Joan Carnicer i Torrent, home amb forta vinculació a la vila. La presentació d'aquest volum de Silva Editorial va comptar amb intervencions de Manuel Rivera (editor), Francesc Roig (escriptor) Dani Herrrero (locutor), Daniel Albero (pianista) i el mateix autor.

"A la independència pel sexe", amb il·lustracions d'Ana Belén Martínez, és un aplec de versos "eroticosicalíptics" -en paraules del mateix autor- i va ser escrit abans del debat pel procés que viu Catalunya. És una obra que fa noves aportacions en el seu gènere, però alhora entronca en la tradició satírica i escatològica catalana de molts autors.

Aquí, Joan Carnicer combina geografia física i espais de ficció, filosofia de taverna amb psicologia, lírica popular amb literatura culta, humor amb intel·ligència, joc amb didàctica. En realitat el llibre es forma, pel que fa al contingut, d'un erotisme mediterrani que frega la irreverència i, pel que fa a la forma, d'una mètrica que canta i ens pot fer cantar.

Comentarios
Multimedia Diari