Más de Costa

Rafel Montserrat guanya el Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas

És alumne de l'escola Camp Joliu (L'Arboç) i ha comptat amb la tutoria del professor Xavier Huguet Jansà

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de l'entrega del premi de recerca Sinibald de Mas. FOTO: Aj. Torredembarra

Imatge de l'entrega del premi de recerca Sinibald de Mas. FOTO: Aj. Torredembarra

El treball “Cartes de guerra: Salvador Ricart Rovira” de Rafel Montserrat i Miracle, alumne de l’escola Camp Joliu, ha estat el guanyador del XIV Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas. La recerca ha comptat amb la tutoria del professor Xavier Huguet Jansà.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc el passat 30 de maig, a la Sala Cal Maiam, amb la presència de Maria Bonet Donato, doctora i vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat de l’URV; l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, així com la directora de l’Institut Ramon de la Torre, Cristina Fernàndez i la cap d’estudis de l’Institut Torredembarra, Maite Tarruella.

A més del premi, es van entregar quasi una trentena de reconeixements de treballs de recerca que no participen a la convocatòria per no ajustar-se als criteris sobre territorialitat a la comarca i d’altres, però que mereixen ser destacats.

Cal recordar que aquet premi té com a objectiu fomentar l’estudi científic de temes relacionats amb Torredembarra i el seu entorn entre els joves i s’atorga al millor treball de recerca de batxillerat en qualsevol dels camps de coneixement (economia, història, lingüística, matemàtica, medi ambient, sociologia, etc.) que tinguin com a àmbit Torredembarra i/o el seu entorn geogràfic més proper: Altafulla, Bonastre, Creixell, el Catllar, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó, Vespella de Gaià. El treball premiat està dotat amb 400 € i un lot de llibres.

El jurat del premi ha estat format per Maria Font, doctora i professora de Dret Internacional a l’URV; Joaquim Nolla, arxiver de l’Ajuntament de Tarragona, i Jordi Salvat, periodista. El secretari ha estat Lluís Català, professor de Geografia i Història de secundària, i l’ha presidit Albert Bonet, president del Centre d’Estudis Sinibald de Mas.

Temas

Comentarios

Lea También