Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Recepció a professors europeus que participen en un projecte a Torredembarra

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor d’Educació, Jordi Solé, van rebre ahir a l’Ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de la recepció dels professors europeus a l'Ajuntament de Torredembarra. FOTO: Anna F.

Foto de la recepció dels professors europeus a l'Ajuntament de Torredembarra. FOTO: Anna F.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el regidor d’Educació, Jordi Solé, han rebut aquests primers dies de novembre a l’Ajuntament un grup de professors d’instituts europeus, encapçalats per docents de l’Institut Ramon de la Torre, que formen part del projecte “Bringinp up new eco-scientists” del programa Erasmus+ que gestiona la Unió Europea.

Aquest projecte neix de la col·laboració de l’Institut Ramon de la Torre amb instituts de Grècia, Bulgària, Itàlia i França. De fet, el centre educatiu torrenc és el coordinador del projecte. I Aquest any, ha estat l’únic institut coordinador escollit de tota la demarcació de Tarragona.

Els objectius del projecte són:

  • L'intercanvi entre les escoles de bones pràctiques en el camp del reciclatge i la reducció del consum d'energia.
  • Aconseguir que els alumnes siguin conscients de la importància del reciclatge i quina és la seva petjada en el seu entorn.
  • Intercanviar bones pràctiques que es fan a classe dels diferents països per millorar la qualitat del nostre ensenyament.
  • Millorar les competències TAC dels alumnes i també millorar la seva competència en llengua anglesa.

Durant el projecte es realitzaran estades en els diferents països on aniran alumnes i professors per tal de fer activitats conjuntes i programades per cada país amfitrió.

Aquest projecte que implica tot l'institut, té una durada de dos anys i es faran activitats al centre relacionades amb aquests temes en les quals hi podrà participar tothom.

El grup de docents també va visitar el Patronat Antoni Roig (seu de la Regidoria d’Educació) i la Casona (seu de l’Oficina de Turisme).

Temas

Comentarios

Lea También