Reconeixement als caps de la policia local de Torredembarra y Roda de Berà

Els Mossos d'Esquadra, dins els homenatges programats al Dia de les Esquadres, van entregar medalla per la seva professionalitat i col·laboració, a Miquel Àngel Marchal i Joan Pie. Entre altres condecoracions hi ha dos agents de la Policia Local de Cambrils

Jordi Cabré

Whatsapp
L'inspector Miquel Àngel Marchal i el Major Josep Lluís Trapero, al Palau de Congressos de Tarragona. FOTO: cedida

L'inspector Miquel Àngel Marchal i el Major Josep Lluís Trapero, al Palau de Congressos de Tarragona. FOTO: cedida

El cap de la Policia Local de Torredembarra, Miquel Àngel Marchal, i el de Roda de Berà, Joan Pie, han estat distingits en el marc del dia de les Esquadres. L'acte es va fer el dimarts al Palau de Congressos de Tarragona i va estar presidit pel major dels Mossos, Josep Lluís Trapero i amb la presència de la delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès.

La distinció a Miquel Àngel Marchal i a Joan Pie és un reconeixement a la seva professionalitat i compromís i a la col·laboració amb la policia catalana. Ambdos se'ls hi va entregar la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau.

El cap de la Policia Local de Roda de Berà, Joan Pie. FOTO: DT

També es van reconèixer a dos agents de la Policia Local de Cambrils amb motiu de la seva intervenció meritòria en una actuació realitzada a Vilafortuny.

El dia de les esquadres va comptar amb la presència del major Josep Lluís Trapero i la delegada del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès. En l’acte es van lliurar un total de 20 medalles i 282 felicitacions a agents, ciutadania i institucions que han col·laborat amb el cos i han destacat per actuacions meritòries durant l’últim any.

FOTO: DT

El Dia de les Esquadres també s'aprofita per fer balanç de l'activitat del cos. Des de principi d'any els Mossos han comissat 240 mil plantes de marihuana i han detingut 145 persones vinculades amb el tràfic d'aquesta droga.

El cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona, Josep Maria Estela, va explicar en el seu discurs que aquesta proliferació de plantacions vinculades a organitzacions criminals és de les coses que més els preocupa. També ha destacat l'increment constant, any rere any, d'estafes per Internet.

Temas

Comentarios

Lea También