Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Representants dels Jocs Mediterranis visiten el Pavelló de Vila-seca

La jornada de treball amb els caps de missió dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 reuneix els representants designats per cada Comitè Olímpic.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto de grup al pavelló de Vila-seca. FOTO: Aj. Vila-seca

Foto de grup al pavelló de Vila-seca. FOTO: Aj. Vila-seca

Més d'una cinquantena de representants internacionals dels 26 països participants han fet una visita tècnica a les instal·lacions del Pavelló Municipal d’Esports, que recentment han quedat renovades.

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el regidor d'Esports, Francisco Almazán han pres part en aquesta jornada que ha continuat, posteriorment, a la Vila Mediterrània de PortAventura.

El Pavelló Municipal d’Esports, situat al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca, ha estat rehabilitat íntegrament per tal d’adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a la seva funcionalitat, eficiència, accessibilitat i seguretat; s’ha cobert i ampliat la pista poliesportiva annexa i renovat el seu paviment, i s’ha construït un porxo perimetral com a element d’unió i circulació entre els dos espais.

El cost total de l’actuació ha estat d’1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Vila-seca.

Temas

Comentarios

Lea También