Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Salou renova part de la vorera de la carretera del far

Afectarà els trams compresos entre els carrers de la Cala Morisca i de la Falconera. També s’arranjarà un tram de l’asfalt de la carretera en una inversió de 20.000 euros. Comença la pròxima setmana

Diari de Tarragona

Whatsapp
La carretera del Far, a Cap Salou, és un vial molt transitat per disfrutar d'un mirador espectacular.

La carretera del Far, a Cap Salou, és un vial molt transitat per disfrutar d'un mirador espectacular.

L’ajuntament de Salou durà a terme unes obres de millora per tal de dotar d’una vorera d’1 metre d’amplada mínima i d’un gruix mitjà de 15 cm, a la carretera del Far en el tram que va de la cala Morisca i fins a la Falconera. Aquesta, ara per ara, disposa d’una solera i formigó a nivell de calçada per a vianants.

En època estiuenca i malgrat estar aquest espai protegit per senyalització horitzontal, hi aparquen vehicles motivant que els vianants hagin de passar per la calçada.

És per això que es durà a terme l’execució d’aquesta nova vorera aixecant la plataforma única i seguint el model de la vorera existent entre la carretera de la Costa i el carrer de la Punta del Cavall.

Les obres començaran la propera setmana i tindran un termini d’execució d’uns quinze dies i començarà a principis del més de juny de la seva adjudicació, que compta amb un pressupost d'11.553 euros.

A més, en aquest indret també es preveu millorar l’asfalt d’un tram de la carretera del Far on les arrels dels pins han aixecat el paviment. El cost d’aquests treballs puja a 8.652 euros.

Temas

Comentarios

Lea También