Salou renova part de la vorera de la carretera del far

Afectarà els trams compresos entre els carrers de la Cala Morisca i de la Falconera. També s’arranjarà un tram de l’asfalt de la carretera en una inversió de 20.000 euros. Comença la pròxima setmana

26 mayo 2017 19:35 | Actualizado a 28 noviembre 2017 13:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’ajuntament de Salou durà a terme unes obres de millora per tal de dotar d’una vorera d’1 metre d’amplada mínima i d’un gruix mitjà de 15 cm, a la carretera del Far en el tram que va de la cala Morisca i fins a la Falconera. Aquesta, ara per ara, disposa d’una solera i formigó a nivell de calçada per a vianants.

En època estiuenca i malgrat estar aquest espai protegit per senyalització horitzontal, hi aparquen vehicles motivant que els vianants hagin de passar per la calçada.

És per això que es durà a terme l’execució d’aquesta nova vorera aixecant la plataforma única i seguint el model de la vorera existent entre la carretera de la Costa i el carrer de la Punta del Cavall.

Les obres començaran la propera setmana i tindran un termini d’execució d’uns quinze dies i començarà a principis del més de juny de la seva adjudicació, que compta amb un pressupost d'11.553 euros.

A més, en aquest indret també es preveu millorar l’asfalt d’un tram de la carretera del Far on les arrels dels pins han aixecat el paviment. El cost d’aquests treballs puja a 8.652 euros.

Comentarios
Multimedia Diari