Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tomben un recurs de Plana sobre l'adjudicació del transport escolar de Calafell

La resolució desestima l’al·legació de l'empresa i el Tribunal Català de Contractes multa a la firma amb 2.000 euros per abús de dret

ACN

Whatsapp
L'Ajuntament va otorgar el contracte a l'empresa Hife i Plana va denunciar l'adjudicació. FOTO: DT

L'Ajuntament va otorgar el contracte a l'empresa Hife i Plana va denunciar l'adjudicació. FOTO: DT

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha rebutjat el recurs que l’empresa d’autocars Plana va presentar contra l’adjudicació del transport escolar a Calafell.

Segons informa l’Ajuntament, el tribunal desestima els arguments de la companyia i li imposa una sanció de 2.000 euros per haver fet un abús de dret en presentar “recursos mancats manifestament de fonament o de viabilitat jurídica”.

Plana va denunciar l’adjudicació de transport escolar a l’empresa Hife al•legant que l’Ajuntament li havia negat la documentació tècnica dels vehicles dels altres aspirants per valorar la seva antiguitat. Amb tot, el consistori explica que l’òrgan de contractació municipal ha demostrat que va lliurar aquesta informació a Plana tres vegades.

L’Ajuntament de Calafell explica aquest divendres que el tribunal descarta la pretensió de Plana de declarar nul el concurs i tornar-lo a iniciar, prestant el servei, mentrestant, aquesta empresa. Segons la resolució, amb data del passat 12 de desembre, la funció del Tribunal és revisar l’acte impugnat, no decidir qui ha de prestar un servei públic.

Temas

Comentarios

Lea También