Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Torredembarra ha de rehabilitar la passarel·la de vianants de Baix a Mar

L'estructura metàl·lica permet creuar les vies del tren amb seguretat.

Diari de Tarragona

Whatsapp
La passarel·la metàl·lica de les vies del tren de Torredembarra necessiten una millora.

La passarel·la metàl·lica de les vies del tren de Torredembarra necessiten una millora.

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació les obres de rehabilitació de la passarel·la de vianants sobre els vies del tren de Baix a Mar.

El pressupost contemplat al projecte és de 97.803, 77 € (IVA inclòs), una durada de dos mesos i el termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 1 5 de gener. Més informació sobre el procés de licitació.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, ha explicat que l’objectiu del projecte és realitzar una rehabilitació integral de la passarel·la de vianants que creua les vies del tren entre el carrer del Ferrocarril i el carrer de Joaquim Costa, a Baix a Mar.

Un informe tècnic havia detectat fissuració i encrostament marcats per la corrosió dels armats; humitats en la part inferior de les superfícies de formigó, fissures i deformabilitat dels trams d’escala; separació en els paviments dels replans; desnivells, trencament i disfuncions dels esglaons; corrosió generalitzada de les baranes, i quartejat del formigó de reforç-reparació del pilar baix del carrer de Joaquim Costa.

D’acord amb aquests problemes detectats, el projecte preveu la rehabilitació de l’estructura, el canvi d’esglaons i el canvi de baranes i tanques.

Temas

Comentarios

Lea También