Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Bona acollida als nous els cursos de formació del SOCE a Vila-seca

Uns 40 veïns participen en aquesta oferta formativa

| Actualizado a 24 mayo 2022 11:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una quarantena de veïnes i veïns de Vila-seca segueixen durant aquests dies diversos cursos de formació impartits pel Servei d’Ocupació i Creació d’Empresa (SOCE).

El SOCE, coordinats des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana de l’Ajuntament Vila-seca, ha organitzat els cursos d’Operador de carretons de manutenció segons normativa UNE i mosso de magatzem, que s’ha impartit des del dia 9 i que finalitza el 20 d’aquest mes de maig, i ha ocupat totes les places ofertes; quinze en total. També el d’Auxiliar de cuina, que va començar el 19 d’abril i finalitza el dia 20 de maig, el qual ha comptat amb 12 participants i el de Socorrisme, que des del 19 d’abril fins al 29 de juny s’ensenya als també 12 participants inscrits.

La totalitat dels tres cursos s’imparteixen de forma presencial durant totes les hores acordades: 30 hores el curs d’Operador de carretons i manutenció segons normativa UNE i mosso de magatzem, 120 el d’Auxiliar de cuina i 340 pel Certificat de Socorrisme en instal·lacions aquàtiques.

Comentarios
Multimedia Diari