Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Cambrils convoca set places d’agent per a la Policia Local

  Les persones interessades poden presentar les sol·licituds telemàticament o presencialment fins el dimarts 21 de desembre

  02 diciembre 2023 16:44 | Actualizado a 02 diciembre 2023 16:49
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  L’Ajuntament de Cambrils ha tornat a obrir la convocatòria pendent per cobrir les places vacants d’agents funcionaris de carrera de la Policia Local (grup C1) mitjançant oposició lliure.

  Les noves bases específiques amb els requisits i el desenvolupament del procés de selecció (publicades el 7 de novembre de 2023), la nova guia d’estudi (publicada el 20 de novembre de 2023), el model de sol·licitud i tota la documentació relacionada amb la convocatòria es pot consultar i descarregar des de la seu electrònica de l’Ajuntament en el següent enllaç

  Entre els requisits, cal tenir el permís de conduir vehicles de les classes A2 i B en vigor.

  Les persones interessades poden presentar les sol·licituds fins el dimarts 21 de desembre, a través de la seu electrònica amb el formulari corresponent o bé presencialment en els registres de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament.

  Les persones que s’havien presentat a l’anterior convocatoria, que encara estava pendent, poden tornar a presentar la instància, fent constar que ja havien pagat les taxes en l’anterior convocatòria.

  Cal destacar que un 25% de les places objecte d’aquesta convocatòria estaran reservades per dones, sempre respectant el procediment que ve determinat per Llei. L’objectiu és millorar la incorporació de les dones als cossos de seguretat perquè tota la ciutadania hi estigui representada.

  Comentarios
  Multimedia Diari