Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Cantada a Creixell en motiu del dia escolar de la No Violència

L’han dut a terme 222 alumnes de l’escola Les Eres

| Actualizado a 30 enero 2023 12:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest matí de dilluns, 30 de gener, un totat de 222 nens i nenes de l’escola Les Eres de Creixell han sortit a la plaça Major a celebrar el DENIP (Dia Escolar de la No Violència i la Pau).

Ha obert l’acte la directora de l’escola, Antònia Royo, amb un breu parlament. Tot seguit, 3 nois i noies de 6è de Primària han llegit el manifest per la Pau que han escrit i, a continuació, tots els infants de l’escola han cantat plegats “Volem la Pau”, una cançó escrita per David Abril.

$!FOTO: Ajuntament de Creixell

Ha dirigit el cant la professora de música de l’escola, Àngels López Sánchez. Es dona la circumnstància que l’Àngels va ser alumna fa uns anys ella mateixa de la pròpia escola.

A l’acte hi ha assistit també l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, acompanyat dels regidors Jaime Serret i Pili Romero, així com també nombrosos veïns i veïnes.

El Dia Escolar de la No-violència i la Pau-DENIP, conegut també com a Dia Mundial o Internacional de la No-violència i la Pau, fou fundat l’any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal, i és una iniciativa d’Educació No-violenta i Pacificadora, difosa internacionalment. Es practica a escoles de tot el món, el dia 30 de gener (aniversari de la mort de Mahatma Gandhi).

Comentarios
Multimedia Diari