Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El curs d’Auxiliar de manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo estrena modalitat dual a Torredembarra

La formació s’imparteix a l’institut Ramon de la Torre

| Actualizado a 24 mayo 2022 12:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

La formació en Auxiliar de manteniment d’embarcacions esportives i d’esbarjo que s’imparteix a l’Institut Ramon de la Torre estrenarà l’opció dual per al proper curs 2022-2023, esdevenint pioners en aquesta modalitat que consisteix a realitzar pràctiques remunerades en empreses del sector.

Es va impartir per primera vegada el curs escolar 2019-2020 com a programa de formació i inserció (PFI), sent una nova titulació única a Catalunya. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha recordat que l’oportunitat d’impartir aquesta formació a Torredembarra va sorgir de la implantació d’un cicle formatiu de grau mig a Cambrils relacionat també amb la nàutica i de les converses entre l’Ajuntament de Cambrils, els serveis territorials d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de Torredembarra.

La competència general que atorga aquesta formació és la de realitzar operacions auxiliars de reparacions en elements estructurals i aparells, de protecció i embelliment de superfícies, tant en embarcacions esportives com d’esbarjo, seguint les instruccions rebudes, observant les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental corresponents.

La durada dels estudis és de 1.000 hores (1 curs acadèmic) eminentment pràctiques, de les quals 820 es realitzen al centre educatiu i 180 al centre de treball. Per poder accedir-hi, cal tenir un mínim de 16 anys i un màxim de 21, haver deixa’t l’ESO sense obtenir el títol i no prosseguir en el sistema educatiu.

Comentarios
Multimedia Diari