Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló, un gran èxit

  La 25a edició del pessebre es va inaugurar aquest cap de setmana passat al poble abandonat de Vandellós-Hospitalet de l’Infant i va acollir uns 2.000 visitants

  12 diciembre 2022 13:40 | Actualizado a 12 diciembre 2022 14:28
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Unes 2.000 persones han gaudit ja del XXV Pessebre dels Estels a la Masia de Castelló. Aquest és el nombre de visitants que van assistir als dos primers dies de representació, 10 i 11 de desembre.

  L’Associació Masia de Castelló, que és l’entitat que l’organitza amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i ANAV, ha valorat la “bona resposta” del públic i també dels 300 voluntaris i voluntàries que han actuat i han fet possible que els i les visitants hagin pogut veure més de 40 escenaris costumbristes d’escenes bíbliques i oficis antics que es feien als pobles de muntanya, com Castelló. Així, no hi han faltat les escenes de forner, fuster, barber, matalasser, bugaderia... d’altres de bíbliques com l’anunciació o el naixement i els entranyables animals. Al final del recorregut, a més, hi va haver una Fira de Nadal, amb paradetes de productes d’artesania i d’alimentació

  «El temps no ens va acompanyar el cap de setmana passat, però tot i així, el balanç dels dos primers dies de representació és positiu. Esperem que aquest cap de setmana, del 17 i 18 de desembre, les condicions meteorològiques siguin millors i almenys 2.000 persones més puguin visitar el Pessebre dels Estels i celebrar amb nosaltres el seu 25è aniversari» ha dit el president de l’Associació, Santi Nomen.

  La inauguració d’aquesta 25a edició, el passat 10 de desembre, va anar a càrrec de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; de l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, del president de l’Associació Masia de Castelló, Santi Nomen, així com d’altres autoritats locals i entitats del territori.

  Enguany el Pessebre dels Estels ha recuperat la normalitat després de les mesures aplicades l’any passat a causa de la COVID-19 i ha consolidat alguns aspectes que van funcionar molt bé, com ara, avançar les representacions a les festes nadalenques i establir un recorregut únic i franges horàries per poder visitar-lo.

  Entre les novetats que s’hi han incorporat, hi ha noves teulades en algunes de les escenes per tal d’anar ampliant les que tenen coberta; i millores en l’accessibilitat en el recorregut amb noves rampes i eliminació d’escales perquè tothom pugui gaudir de les representacions sense dificultats.

  Comentarios
  Multimedia Diari