Els Bombers donen per estabilitzat el foc de Calafell, que ha afectat unes 11 hectàrees

El 35% de la zona cremada és d´arbres i el 65% restant de matollar

19 mayo 2017 18:24 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

ACN Calafell .- Els Bombers han donat per estabilitzat el foc forestal de Calafell que ha tingut lloc aquest dilluns, i que segons els Agents Rurals pot haver afectat unes 11 hectàrees de superfície. El servei d’extinció d’incendis ha treballat des de dos quarts de quatre de la tarda per apagar un foc que segons l’alcalde de la localitat pot haver estat provocat, i que ha començat en dos focus diferenciats que han acabat essent un de sol. Les flames s’ha localitzat en una zona ubicada entre les urbanitzacions Mas Mel i Bellamar de la localitat del Baix Penedès. El 35% de la zona cremada és d’arbres i el 65% restant de matollar.

El foc s’ha donat per estabilitzat a les 19.53 h, tan bon punt els Bombers han pogut estabilitzar els dos focus principals i un focus secundari a la zona del repetidor, al nord de la urbanització Mas Mel.

A un quart de nou de la nit seguien treballant a la zona els efectius terrestres amb el suport de 4 mitjans aeris (1 helicòpter de comandament, 1 helicòpter bombarder i 2 avions de vigilància i atac) per tal de poder-lo donar per controlat. Cal recordar que no ha estat necessari fer cap desallotjament preventiu de les urbanitzacions més properes a l’incendi.

Al llarg de la tarda el dispositiu d’extinció ha estat format per 27 dotacions terrestres i 9 mitjans aeris. També s'hi han desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra, dels Agents Rurals, de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), de la Policia Local, del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques), i voluntaris de Protecció Civil de l’AVPC Calafell.

 

Comentarios
Multimedia Diari