Jaime Serret serà l'alcaldable del PP al Creixell

A les passades eleccions anava de número 4 a la llista. És un comerciant i té un negoci a la localitat

12 enero 2019 16:37 | Actualizado a 12 enero 2019 16:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Serret va néixer a Terrassa fa 48 anys. Allí hi va viure fins als vuit anys. La seva família es va traslladar a viure a Mollerussa, León i posteriorment a Reus. Des de molt petit ja estiuejava a Creixell. És fill d’una família de 10 germans.

Està casat amb una creixellenca i hi viu des de fa molts anys. Treballa com a promotor de vendes a l’empresa Nestlé i productes del café, i amb la seva família tenen un negoci propi a Creixell. Va fer estudis d’administració i electrònica. Va treballar també durant un any a l’administració del Diari de Tarragona.

Serret està vinculat de manera molt activa amb la vida associativa i cultural de Creixell. És un gran amant de les tradicions populars creixellenques. És portant del Sant Crist a la Setmana Santa de Creixell i també de l'imatge del patró Sant Jaume a la Festa Major. Fins ara ha estat el president de l’associació cultural Els Picarols de Creixell, una de les entitats promotores de les festes del carnaval i del castanyaloween de la vila creixellenca.

Jaime Serret forma part del Partit Popular de Catalunya des de fa molts anys i gaudeix de la confiança del president del partit Alejandro Fernández.

A les passades eleccions municipals de l’any 2015, en que el Partit Popular va obtenir dos regidors, ell anava en el quart lloc de la candidatura. Serret ha acceptat encapçalar la candidatura del Partit Popular de Creixell a les properes eleccions municipals per la seva voluntat de fer coses pel poble perque creu que fins ara no s’està treballant des del consistori com Creixell es mereix.

Serret creu també que cal incentivar la participació de la joventut creixellenca a les activitats de la visa social del municipi. El candidat popular destaca que ell creu que s’hauria de recuperar l’esperit de poble dels creixellencs i creixellenques que hi havia fa uns anys .

D’alguna manera allò que es diu “fer poble” entre tots els creixellencs i creixellenques. Creu també que la nova Corporació municipal que surti de les properes eleccions, no hauria de mirar tant els colors polítics de cadascú, si no centrar-se en les persones. El que caldria es que tots treballessin plegats “i de bon rottlo” per tirar endavant el municipi de Creixell.

Comentarios
Multimedia Diari