Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

La concessionaria de la deixalleria de Roda de Berà rectifica i restableix la normalitat

La Policia Local hi va actuar ahir dimecres a la tarda retirant el cartell i els cons. Els autònoms i petits empresaris podran tornar a utilitzar el servei.

22 septiembre 2022 17:32 | Actualizado a 22 septiembre 2022 17:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’empresa gestora de la deixalleria supramunicipal de Roda de Berà ha rectificat avui dijous al matí i ha informat l’Ajuntament que els autònoms i petits industrials dels municipis als quals dona servei, Bonastre, Creixell, la Pobla de Montornès i Roda de Berà, poden tornar a accedir-hi.

La Policia Local de Roda de Berà hi va actuar ahir a la tarda retirant els cons i el cartell que l’empresa havia col·locat a l’entrada del recinte prohibint l’accés a les instal·lacions. Gràcies a això, a la carta enviada per l’alcalde Pere Virgili dimecres al matí, i a la pressió exercida, l’empresa ha donat un pas enrere en la seva decisió.

No obstant, l’alcalde ha demanat explicacions tant als responsables de FCC Medio Ambiente com al Consell Comarcal del Tarragonès, titular de les instal·lacions, i espera que la situació viscuda durant aquesta darrera setmana no es torni a repetir.

Aquesta és, segons Pere Virgili, “una mostra més de la necessitat de celebrar un Consell d’Alcaldes de tots els municipis que formen part del conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Tarragonès adherits als sistema de gestió del servei de recollida i tractament de residus municipals, amb FCC Medio Ambiente com a adjudicatària del servei”, assegura. L’objectiu d’aquesta reunió seria tractar totes les deficiències del servei que ofereix l’empresa, i sobre les quals l’Ajuntament de Roda de Berà ja ha enviat diferents queixes en moltes ocasions.

Comentarios
Multimedia Diari