Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Les empreses del Polígon Belianes Est de Cambrils ja disposen dels diners per a la rehabilitació de les naus

  Els ajuts estaven destinats a realitzar obres d’adequació de les construccions a la normativa vigent contra incendis

  07 septiembre 2022 17:33 | Actualizado a 07 septiembre 2022 17:37
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  L’Ajuntament de Cambrils ha fet efectives, durant aquest mes agost, les subvencions per a la rehabilitació de naus del Polígon Belianes Est a les empreses que han justificat les obres de protecció passiva contra incendis i han passat la inspecció favorable.

  En total s’ha atorgat subvencions a 22 empreses per la rehabilitació de 27 naus per un import total de 78.965 euros. Les ajudes s’han destinat a obres realitzades entre el novembre del 2014 i el juliol del 2022 amb un import màxim de 800 euros per adequar les lluernes de les cobertes, 1.800 euros per protegir amb franges tallafocs les parets i façanes i 2.225 euros per la ignifugació o tractament de les estructures de ferro.

  El regidor d’Urbanisme, Enric Daza, ha destacat l’èxit de la convocatòria de subvencions i ha explicat que les intervencions han permès transformar naus antigues que no estaven regularitzades en instal·lacions preparades per acollir activitats econòmiques que requereixen estar fora del nucli urbà.

  El regidor ha assegurat que és imprescindible tenir un polígon sanejat i rehabilitat per donar un nou impuls al sector industrial i atraure noves inversions. Cal recordar que moltes de les antigues naus, construïdes a partir dels anys 70 i fins el 2003, s’havien construït en grups seguint models molt diversos i necessitaven intervencions per adequar-se a la normativa actual, seguint el pla de regularització.

  Comentarios
  Multimedia Diari