Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

PortAventura rebaixa el preu de l’entrada per solidaritat el dissabte 7 d’octubre

Els interessats han de comprar-la per mail o telefònicament a Down Tarragona

26 septiembre 2023 18:49 | Actualizado a 26 septiembre 2023 18:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Down Tarragona i les altres nou entitats que s’apleguen a la coordinadora Down Catalunya, que treballen per a les persones amb discapacitat intel·lectual, especialment amb síndrome de Down, un any més organitzen el pròxim dia 7 d’octubre la jornada solidària «Fent Amics» a PortAventura oberta a tothom.

És una oportunitat única de gaudir de les instal·lacions al preu especial de només 25 €. Les entrades per aquest preu inigualable es poden adquirir mitjançant Down Tarragona, amb un e-mail al correu electrònic associatiu@downtaragona.org o trucant al telèfon 695 177 109.

La 14a edició de la jornada solidària «Fent Amics» comptarà com en passades edicions d’un espectacle en el Gran Teatre Imperial de Port Aventura que inclou l’actuació del grup de dansa urbana Down Revolution. En aquesta ocasió serà presentat per l’escriptora i presentadora de televisió Asha Miró i l’actor Pep Planas.

Asha Miró (Nasik, estat de Maharashtra. India 1967) és referent en l’àmbit de la cooperació i de l’adopció internacional i autora de més d’una vintena de llibres, tant per adults com per a infants. De les seves novel·les més reconegudes podem destacar ‘La filla del Ganges’ o ‘Les dues cares de la Lluna’, tot i que és amb ‘Rastres de Sàndal’ la seva primera novel·la de ficció que és portada al cinema per la directora Maria Ripoll.

Pep Planas, (Granollers, 1964) porta treballant com a actor des de 1984 als escenaris teatrals, platós de televisió i cinema, interpretant multitud de papers que l’han fet molt popular. Ha treballat sota les direccions de Josep Maria Flotats, Calixto Bieito, Carme Portacelli o Lluís Homar entre molts altres. En TV ha participat en sèries com ‘Secrets de família’, ‘Laberint d’Ombres’, ‘El cor de la ciutat’, ‘Hospital Central’, ‘Olor de colònia’ o ‘Ventdelplà’.

«Fent Amics», jornada eminentment lúdica i de convivència, és organitzada per Down Catalunya i la Fundació PortAventura, comptant amb el patrocini de la Fundació Invest For Children i la participació de molts voluntaris, que aporten les entitats de Down Catalunya i de la Federació d’Associacions de Voluntaris de La Caixa.

Els ingressos aconseguits de la venda de les entrades, es destina a Down Catalunya i a les deu entitats que la formen (Fundació Astrid 21 de Girona, Aura Fundació, Andi Sabadell, Barcelona Down F21, Down Lleida, Down Tarragona, Fundació Catalana Síndrome Down, Fundación Reto, Fundación Cromosuma i Família AMIC).

Comentarios
Multimedia Diari