Relleu al capdavant de la Policía Local d'Altafulla

El caporal Jordi Gil, fins ara a Calafell, agafarà el relleu a partir de demà, 1 de juny. El sots inspector Àngel Fernàndez, s'incorpora a l'àrea de mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona

| Actualizado a 31 mayo 2021 16:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Altafulla ha celebrat aquest matí de dilluns el comiat del fins ara sotsinspector de la Policia Local d’Altafulla, Àngel Fernàndez, a la sala de plens de l’Ajuntament d’Altafulla. Fernàndez, amb 21 anys al capdavant del servei públic a Altafulla, torna a Tarragona on assumirà responsabilitats de mobilitat.

L'acte  ha estat acompanyat pel coalcalde Jordi Molinera; els caps de les policies locals de Torredembarra, Roda de Berà i Creixell, i de la Regió Policial del Camp de Tarragona dels Mossos d’Esquadra; responsables de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil d’Altafulla, regidors i regidores altafullencs, i agents de la Policia Local i personal divers de l’Ajuntament d’Altafulla.

El coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, ha agraït la tasca duta a terme per Àngel Fernàndez al capdavant de la Policia Local durant tots aquests anys, i especialment, en aquest darrer on la gestió de la pandèmia per la Covid-19 va significar un gran repte pel cos de seguretat municipal.

Molinera li ha fet entrega del pin d’honor de la Corporació Municipal. Per la seva banda, tots els caps policials assistents li han fet entrega d’una placa en record a la seva cooperació policial que ha donat fruit al darrer conveni de col·laboració de policies del Baix Gaià.

Àngel Fernàndez s’acomiada així després de més de dues dècades al capdavant del servei públic de la seguretat ciutadana a Altafulla, després que entrés a formar-hi part l’1 d’abril de l’any 2000.

Fernàndez ha expressat la seva satisfacció en relació als anys de servei prestats a la vila i ha destacat la col·laboració i cooperació policial que s’ha assolit amb la resta de cossos de seguretat del Baix Gaià, així com també amb els mateixos companys de la Policia Local.

A partir d’ara, prestarà els seus serveis com a sotsinspector de la Guàrdia Urbana de Tarragona a l’Àrea de Mobilitat. El caporal Jordi Gil, fins ara a la Policia Local de Calafell, i amb qui havien treballat junts es farà càrrec a partir d’ara del comandament de la Policia Local d’Altafulla.

Comentarios
Multimedia Diari