Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Roda de Berà activa cupons
de descompte per al comerç local

La regidoria de Comerç posa en circulació 800 cupons de 10 i 5 euros per a compres

| Actualizado a 13 marzo 2023 10:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui és el dia D (de descompte) i es perllongarà fins al diumenge 26 de març, i possibilitarà que les 200 primeres persones que descarreguin i es registrin a través del mòbil a l’app Reactiva’t, de Roda de Berà, puguin bescanviar bons de descompte per compres al comerç local.

La campanya parteix de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Roda de Berà, per tal de dinamitzar al comerç local i incentivar compres de proximitat.

La regidora de Comerç, Rosana Dorantes, explica que «vam presentar l’aplicació als comerços adherits i ens satisfà la bona acollida que ha tingut entre els petits establiments i negocis de serveis, que és a qui va dirigida, a més del públic en general, com a client potencial». Gairebé una setantena de comerciants ja ha activat la seva presència a l’aplicació.

L’Ajuntament destina 6.000 euros a Cupons Comerç que qualsevol persona pot descarregar «amb el requisit de registrar-se a l’app complimentant les dades requerides, entre elles el DNI, que siguin majors de 16 anys», especifica Claudi Martí, de Woow Noves Tecnologies, l’empresa que ha creat l’aplicació per a dispositius Android i iPhone.

Els beneficiaris són qualsevol persona resident, o no, a Roda, de manera que turistes, visitants i persones de segona residència poden optar als avantatges que ofereixen aquests cupons comerç de descompte.

L’Ajuntament prepara noves campanyes per als sectors de la restauració i l’alimentació

La informació i obtenir-los es rep en l’idioma configurat del dispositiu: en català, castellà, francès, anglès o alemany, de manera tan simple com tan sols teclejar el mot Reactiva’t.

Hi ha a disposició 400 cupons de 10 euros i 400 cupons de 5 euros. Els inscrits podran descarregar un màxim de quatre cupons, dos de 10 euros per compres iguals o superiors a 30 euros; i dos bons de 5 euros, per bescanviar en compres iguals o superiors a 15 euros, fins al 26 de març, o fins a esgotar el pressupost assignat de 6.000 euros.

Mitjançant el codi QR, el client es podrà personar als establiments escollits en els quals es verificarà que la seva lectura dona llum verda, que voldrà dir que la comanda és encertada, mentre que el color vermell indicarà que la petició és incorrecte.

La xifra de negoci que pot generar la campanya pot ser de 18.000 euros per establiment, tant comercial com de serveis.

La plataforma inclou un mapa sobre el qual es pot accedir a les dades de cada establiment i la seva localització, així com les novetats i promocions que ofereixen i el llistat íntegre del teixit comercial i empresarial amb llicència d’activitat econòmica a la vila, que ja figura actualment a la pàgina web, que va ser presentada l’abril de 2021.

També es pot accedir a les notícies relacionades amb la regidoria de Comerç i a un apartat de suport tècnic que assegura la correcta utilització de l’aplicació.

La voluntat de l’àrea de Comerç és anar llançant de forma puntual diferents promocions de cupons i vals de descompte. En un parell de setmanes està previst posar en marxa la següent campanya: Cupons Comerç, que anirà destinada als establiments de restauració i alimentació, un dels sectors destacats i dinamitzador de l’economia local.

Comentarios
Multimedia Diari