Más de Cultura

Ajornen el concert d'Els Pets, Sidonie i Crim al Camp de Mart per la covid

Està previst que el divendres 14 de maig actuï Sidonie, el dissabte 15, Els Pets i diumenge 16, Crim i La Inquisición. Les entrades es posaran a la venda el dimecres 21 d'abril al migdia

EFE

Whatsapp
Imtage d'arxiu d'El Camp de Mart. Foto: F. Acidres

Imtage d'arxiu d'El Camp de Mart. Foto: F. Acidres

El concert d'Els Pets, Sidonie i Crim i La inquisición programats per a aquest cap de setmana en el Camp de Mart de Tarragona han estat ajornats a causa del confinament comarcal, segons informen els organitzadors, la Sala Zero i Lo Submarino.

Davant el retorn del confinament comarcal, aquest passat dilluns els promotors van obrir un termini per retornar l'import de les entrades a totes les persones afectades pel confinament comarcal i van rebre un gran volum de peticions.

D'altra banda, el grup Sidonie va confirmar ahir a la tarda que un dels seus membres guarda quarantena per haver estat en contacte amb un cas positiu.

Tots aquests motius han portat els promotors a reprogramar aquests tres concerts, emmarcats en el cicle Sala Tarragona, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona, en altres dates properes.

Així, està previst que el divendres 14 de maig actuï Sidonie, el dissabte 15, Els Pets i diumenge 16, Crim i La Inquisición. Les entrades es posaran a la venda el dimecres 21 d'abril al migdia.

Temas

Comentarios

Lea También