Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Concert benèfic a Tarragona per a gent amb paràlisi cerebral

Aquest dissabte 27 l’església de Sant Miquel acollirà un concert del Cor Scherzo en suport de la Fundació La Muntanyeta, amb la col·laboració especial del pianista Daniel Ruiz

24 mayo 2023 10:39 | Actualizado a 24 mayo 2023 11:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Cor Scherzo, acompanyat del reconegut pianista Daniel Ruiz, oferirà aquest dissabte 27 de maig, a les 19.30 h, un concert íntegrament a benefici de La Muntanyeta a l’església de Sant Miquel del Pla de Tarragona, espai cedit per la Reial Germandat de Jesús Natzarè. La recaptació es destinarà a projectes de millora de les instal·lacions de l’entitat per tal de proporcionar una millor qualitat dels serveis adreçats a les persones afectades de paràlisi cerebral o etiologies similars.

El cor de cambra femení Scherzo és un reconegut conjunt vocal de Vila-seca creat l’any 1989. Ha actuat arreu de Catalunya i en diverses ciutats de l’estat i ha participat en produccions amb orquestres com l’OBC o l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Banda Municipal de Barcelona, l’Orquestra Barroca Catalana i l’Orquestra Julià Carbonell.

El conjunt ha obtingut diversos guardons com el 1r Premi i Medalla d’Or del II Concurs Internacional de Cant Coral Orlando di Lasso a Roma, o el 1r Premi i Medalla d’Or al III Concurs Internacional de Cant Coral “Europa i els seus cants”. Durant tot el seu recorregut, ha treballat sota la direcció d’Òscar Boada, Carles Josep Comalada, Josep Vila, Salvador Brotons, Víctor Pablo Pérez, Jordi Casas Bayer i Elisenda Carrasco.

Les entrades es poden adquirir des del següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/concert-del-cor-scherzo-en-suport-a-la-fundacio-la-muntanyeta

Comentarios
Multimedia Diari