Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’IMSST convoca el IV Concurs de relat, poesia i dibuix de Sant Jordi

Les propostes es podran presentar fins al divendres 12 d’abril

04 abril 2024 11:44 | Actualizado a 04 abril 2024 13:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Anualment, l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona (IMSST) organitza els concursos de dibuix, relat i poesia de Sant Jordi per impulsar i visibilitzar el potencial cultural i literari de les persones usuàries i els tècnics i tècniques de Serveis Socials, així com per acostar els Serveis Socials a la ciutadania des d’una altra perspectiva.

En el marc de la festa literària, les temàtiques dels relats i de les poesies han d’estar estretament relacionades amb San Jordi, i cada any es proposa un tema diferent. Aquest 2024 les obres han d’estar lligades amb l’àmbit de Serveis Socials i es poden realitzar tant en castellà com en català. Les dues línies de propostes temàtiques per a relat i poesia d’enguany són “Un Sant Jordi diferent” i “Històries de Tarragona”. La categoria de dibuixos poden presentar treballs amb els temes “Sant Jordi a la lluna” i “Un Sant Jordi creatiu”.

La proposta està oberta a infants, joves i adults, de 3 a 99 anys, que estiguin empadronats a la ciutat de Tarragona i que col·laborin, participin o siguin atesos en algun dels equips o serveis de l’IMSST. Cal recordar que els menors de divuit anys hauran d’adjuntar l’autorització i la fotocòpia del DNI de les persones tutores. També hi podrà participar el personal de Serveis Socials i els seus familiars, amb l’excepció de les persones que formin part de l’organització i els membres del jurat.

El termini de lliurament de les obres té com a límit les 24 hores del dia 12 d’abril de 2024 i hauran d’entregar-se juntament amb la inscripció omplerta que figura a les bases.

Els treballs es lliuraran a la recepció de les diferents dependències de l’IMSST, ja sigui de zona nord, ponent o zona centre de la ciutat.

Hi haurà premis diferenciats per categoria (dibuix, relat i poesia), que s’entregaran en un acte públic emmarcat dins dels actes de Sant Jordi el dia 24 d’abril a les 18 h a la Plaça Prim, 6 de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari