Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La sèrie Roket Talent Fest es vesteix de llarg a Valls

  El Teatre Principal acollirà aquest dijous la preestrena del primer capítol

  04 octubre 2023 17:54 | Actualizado a 04 octubre 2023 18:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Aquest dijous, a les 19:00 hores es presenta, al Teatre Principal de Valls, la sèrie Rocket Talent Fest. Es podrà veure la preestrena del primer capítol amb la presència dels seus principals protagonistes.

  Rocket Talent Fest, coproduïda per La Xarxa i Tac12, és una sèrie televisiva d’entreteniment i humor sobre el món de les pallasses i els pallassos que s’estrenarà el dissabte 14 d’octubre a les 21:30h a una vintena de televisions catalanes de La Xarxa i a la carta a laxarxames.cat.

  Consta de 12 capítols de 25 minuts que es podran veure setmanalment la nit dels dissabtes. Rocket Talent Fest és una creació de la companyia de circ vallenca Cia. Passabarret, que ha treballat sota la direcció de Sergi Martín de S. Morris Produccions. Segons els seus autors, es tracta d'una «sèrie d’autor», amb un guió propi i personal que, tot i ser una ficció, reflecteix d'alguna manera algunes de les vivències i realitats de l'univers dels pallassos a Catalunya.

  La història d'uns pallassos fracassats, en Boca i la Rita, que s'han quedat sense feina per la seva manca de capacitats artístiques, coincideix amb el rodatge d'un talent-show que, a poc a poc, va entrant a les seves vides.

  El pes actoral recau, principalment, en la Dèlia Batet i en David Sancho, de la companyia Passabarret, i en altres artistes com Edgard Sarrà, Albert Vinyes, El Capitán Maravilla, Alexandra Martín o Natàlia Martín. També destaca una gran presència d'actors i actrius, infants i joves, provinents d'alguns centres formatius d'arts escèniques del Camp de Tarragona, com Buenafuente's Actors (Reus), La Circoteca (Valls) o Infinity Dansa (Valls).

  $!La sèrie Roket Talent Fest es vesteix de llarg a Valls

  Per la seva banda, la banda sonora és original, i hi han participat músics del Camp de Tarragona com Jorge Varela, Samuel García, Roger Conesa, Germán Rull o Eduard Fernández.

  El rodatge, realitzat entre els mesos de febrer i maig d'enguany, ha comptat amb una trentena de localitzacions, i hi han participat més de dos-cents figurants, quaranta actrius i actors, més de vint companyies locals (majoritàriament del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre), i dotze pallasses i pallassos de primera línia professional que han entrat al joc d'aquesta ficció, amb noms com Pepa Plana, Marceline Khan (Los Excéntricos), Montse Trias (Circ Cric), Pep Callau, Claret Clown o Marcel Gros, entre d'altres. En total, set pallasses i cinc pallassos de prestigi que han participat activament en cadascun dels dotze capítols.

  També ha comptat amb cameos d'artistes de referència com Jango Edwards (que apareix a la sèrie en una de les seves darreres aparicions públiques abans de la seva mort el passat mes d'agost), Tortell Poltrona, Joan Reig (Els Pets), Joan Masdéu (Whisky'ns), l'Always Drinking Marching Band, el mag Jordi Caps (guanyador de Got Talent), el Pallasso Enrico o el grup Figa Flawas. Cal destacar també la complicitat d'espais com el Circ Històric Raluy, El Palacio de la Magia, Circ Cric o El Circ Petit, que han cedit les seves instal∙lacions per rodar determinades escenes i han intervingut també en escenes.

  Si bé el gran gruix de la sèrie s'ha rodat a Valls i l'Alt Camp, la sèrie passa per municipis com Canet de Mar, Vilassar de Mar, Tordera, l'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, Sant Esteve de Palautordera, Manresa, Sant Jaume d'Enveja, Reus, Hostalric, Cubelles o L'Escala... un recorregut de nord a sud del territori català.

  Comentarios
  Multimedia Diari