Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  «Regreso al pasado»

  La Mirada de Pep Escoda

  24 febrero 2024 19:32 | Actualizado a 25 febrero 2024 20:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  Els anys vuitanta ens va deixar un bon grapat de pel·lícules d’aventures que ara recordem amb nostàlgia. Les gaudíem en aquelles sessions dobles dels cinemes, i també al sofà, veient les cintes que agafàvem dels emergents videoclubs.

  D’aquells temps recordo ‘Regreso al futuro’, on un cotxe DeLorean es convertia en una màquina del temps. Són aventures que expliquen la història d’un adolescent, que podria haver protagonitzat l’Ignasi.

  Però tot i tenir dots d’actor principal, es va conformar a ser un actor secundari que ens donava el bon dia a través de la finestra del cotxe amb un somriure amable. Aquí està la clau del seu èxit!

  A part d’actor, també va ser un Dj que no tenia una selecció musical concreta: eren sessions eclèctiques, com algunes de les seves interpretacions al seu particular Cinema Paradiso. Allà, assegut al teu cotxe, podies imaginar una escena, viatjant a un ‘Regreso al pasado’ que també l’hagués pogut dirigir el mateix Robert Zemeckis.

  Pep Escoda treballa com a fotògraf professional des de 1990. Ha guanyat vint-i-un Premis Lux de fotografia i ha publicat les seves fotografies en més de 140 llibres i revistes o magazins com ‘ICON’ o ‘Forbes’.

  Comentarios
  Multimedia Diari