Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Cambrils promou el benestar físic i mental de la població

El programa ‘Fes Salut amb Nosaltres’ inclou classes de ioga i caminades per la localitat

06 septiembre 2023 08:19 | Actualizado a 06 septiembre 2023 10:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dinamització dels parcs de salut, classes de ioga i caminades per rutes de la localitat són les propostes que s’inclouen en el programa Fes Salut amb Nosaltres. D’aquesta manera, a través de la programació, que se celebrarà aquesta tardor, el Departament de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils, dóna compliment amb accions recollides al Pla Local de Salut 2021-25. El document té l’objectiu d’atendre les necessitats que afecten la salut de les persones, disminuir les desigualtats en salut i promoure i protegir la salut des de totes les polítiques municipals.

Així, el nou calendari del programa, que s’allargarà fins al mes de desembre, s’ha presentat amb l’objectiu de millorar la condició física i mental de la població. Fes Salut amb Nosaltres es va iniciar al mes de maig amb una activitat de ioga i pilates, que va tenir una gran rebuda per part de la ciutadania. De fet, inicialment es van obrir dos grups, els dilluns i dimecres, però donada la gran quantitat de peticions es va obrir un tercer grup els dimarts.

A partir d’ara, les classes de ioga se celebraran al Parc de la Llosa (restes romanes), cada dilluns de 9 a 10.30 hores i dimecres de 17.15 a 18.45 hores. Les sessions començaran el 18 de setembre i finalitzaran el 25 d’octubre. Des de l’organització s’informa que les persones interessades poden apuntar-se a un o als dos grups.

El personal instructor s’adaptarà a les condicions físiques de les persones assistents per donar opcions i consells en cada moviment

Pel que fa a la dinamització dels parcs de salut, les sessions se celebraran els dimarts, i el primer parc serà la Llosa, al costat de la riera d’Alforja. L’activitat començarà el 31 d’octubre i l’últim dia serà el 9 de novembre. En aquest temps, els i les participants rebran coneixements sobre exercicis d’estiraments i pilates.

Per acabar, el calendari de les caminades per rutes del municipi serà els dijous 19, 26 d’octubre i 2 de novembre de 16 a 19 hores i els dijous, 16 i 23 de novembre de 9 a 12 hores. Des de l’organització s’informa que els i les participants poden apuntar-se a un o als dos grups i s’aconsella està acostumat a caminar.

Totes les activitats estan obertes al públic en general. El personal instructor s’adaptarà a les condicions físiques de les persones assistents per donar opcions i consells en cada moviment. La inscripció prèvia es pot fer a través del departament de Salut Pública municipal, a l’enllaç https://forms.office.com/e/YueQSQMUsj. Per a més informació les persones interessades poden contactar amb el departament escrivint al correu electrònic salut@cambrils.org o trucant al telèfon 672355751.

Comentarios
Multimedia Diari