Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Xiquets del Serrallo i Sant Pere i Sant Pau volen continuar el particular camí a Sant Magí

Dissabte els del barri mariner i els del barri cooperativista es trobaran amb els Nois de la Torre, i diumenge serà el torn dels del Cos del Bou

04 agosto 2023 12:39 | Actualizado a 04 agosto 2023 18:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de Firagost arriba un cap de setmana que també està plegat d’actuacions castelleres. Els Pallaresos, i Llorenç del Penedès seran dues de les destacades. La primera dissabte a les sis de la tarda, mentre que la segona diumenge a les set de la tarda.

Dissabte, i en mig de la Festa Major dels Pallaresos, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, els Nois de la Torre i els Xiquets del Serrallo es trobaran a plaça. Els del barri cooperativista arriben amb ganes de continuar les passes iniciades el mes de juliol. Amb dos 3d8 en cartera no descarten poder fer-hi una estrena.

El principal objectiu és tornar a descarregar aquesta estructura que repetien la setmana passada a Reus, però també han anat assajant el 4d8. És un any de canvis de tronc a la colla, el cap de colla, Jordi Gaya, reconeix que hi ha un pis de quints molt nou, i els poms de dalt també son pràcticament nous, per això van agafant ritme per encarar un bon Sant Magí. Tot plegat, aniria acompanyat d’un castell de la gamma alta de set.

Per la seva banda, els Xiquets del Serrallo, també tenen la vista posada a Sant Magí. Els del barri mariner han descarregat en diverses ocasions els castells de la gamma alta de set, però aquell que més han repetit és el 3d7. El seu objectiu és pujar-lo un pis més enguany, i per això ja l’han fet fins a deu cops. Aquest segurament serà un dels castells triats als Pallaresos, on podríem veure algun altre de la gamma alta de set.

Els Nois de la Torre també han anat rodant els castells bàsics de set, l’altre dia van descarregar el 3 i el 4d7 a Constantí. Cada cop els donen més confiança, i volen continuar mostrant-los als Pallaresos. Els podrien acompanyar d’un castell de la gamma alta de sis.

Llorenç amb la Jove

La Jove de Tarragona, i els Nens del Vendrell, es trobaran a Llorenç del Penedès, on enguany no hi haurà la Colla Joves Xiquets de Valls, que serà a Andorra, celebrant la Festa Major, amb els Castellers d’Andorra.

La Colla Jove actuarà diumenge a Llorenç del Penedès amb els Nens del Vendrell

Els de la camisa lila arriben en el millor moment, havent descarregat la Tripleta Màgica dissabte passat, a Vilanova i la Geltrú, i havent aconseguit ja tres 3d9f.

L’objectiu dels de la camisa lila és mantenir el nivell que han mostrat aquests dies a plaça, qui sap si repetint el 3d9f, i també el 2d8f i el 5d8.

Els de Cos del Bou tenen un bon calendari, per anar agafant molta confiança i fer passes endavant de cara a Sant Magí. Els Nens del Vendrell no van poder acabar l’actuació de Santa Anna per la caiguda del 3d8. La seva intenció és tornar a les bones sensacions.

Comentarios
Multimedia Diari