Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Deportes HOCKEY

El Reus Deportiu La Fira s'apunta a les parelles lingüístiques

Pedro Henriques i Albert Casanovas, i Matías Platero i Marc Ollé participaran activament en el programa Voluntariat per la llengua fent d´aprenents i de voluntaris respectivament.

Redacción

Whatsapp
Henriques, Platero, Casanovas y Ollé, amb Balsells i Sardà, durant la presentació d'aquest matí. Foto: Reus Deportiu

Henriques, Platero, Casanovas y Ollé, amb Balsells i Sardà, durant la presentació d'aquest matí. Foto: Reus Deportiu

Aquest matí s’han presentat les dues parelles lingüístiques formades entre els jugadors  del primer equip del Reus Deportiu d’hoquei fruit del conveni signat el maig passat entre M. Dolors Sardà, presidenta del Consell del  Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL), i Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu.
Es tracta, concretament, del nou fitxatge portuguès Pedro Henriques i Albert Casanovas d’una banda, i de l’argentí i capità Matías Platero i Marc Ollé.

Els quatre participants, que es comprometen a parlar en català un mínim d’una hora a la setmana durant deu setmanes,  han rebut material i indicacions pràctiques de la responsable del programa a fi que el treball lingüístic que facin sigui ben profitós, i pretenen ser un exemple a seguir per a tota la població que estigui interessada a millorar els seu català oral o a difondre la llengua entre els que l’estan aprenent.

Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, considera que les instal•lacions del Reus Deportiu són un espai idoni per poder compartir i aprendre la llengua d’una manera distesa i efectiva mentre es practica esport, i que per això obre les portes del club a les persones que participen en el Voluntariat per la llengua.

Per la seva banda, Pedro Henriques i Matías Platero han destacat que el Voluntariat per la llengua és una bona oportunitat per llançar-se a parlar en català. A més, Albert Casanovas ha  confirmat el bon ambient que es viu al vestidor entre els integrants del primer equipo roig i negre. 

Temas

  • DEPORTES

Comentarios

Lea También