Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La Diada del Pàdel de Tarragona retorna aquest dissabte

  L’esdeveniment retorna després de dos anys de parèntesi a causa de la situació provocada per la Covid-19

  27 enero 2023 14:29 | Actualizado a 27 enero 2023 14:34
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Temas:

  La Federació Catalana de Pàdel (FCP) celebra aquest dissabte 28 de gener la ‘Diada Provincial de Pàdel de Tarragona’. L’esdeveniment retorna després de dos anys de parèntesi a causa de la situació provocada per la Covid-19. L’acte aplegarà a la comunitat padelera de la demarcació en un sopar que se celebrarà a l’Hotel Gran Palas Experience de La Pineda (Vila-seca) amb representants dels clubs del territori tarragoní, presidents, jugadors i jugadores.

  Durant l’àpat s’entregaran els trofeus als equips campions i subcampions de la Lliga Catalana Bullpadel 2022 i també es realitzaran diferents reconeixements a jugadors, jugadores i clubs de Tarragona. A més es realitzarà un magnífic sorteig de regals i productes dels diferents patrocinadors i col·laboradors de la FCP.

  La ‘Diada Provincial de Pàdel de Tarragona’ comptarà amb la presència de Felip Ródenas, president de la FCP; i d’Àngel Xifré, delegat del govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona; a més d’altres representants de la junta directiva de la FCP. Qui també estarà present a la ‘Diada Provincial de Pàdel de Tarragona’ serà la jugadora reusenca i estrella mundial, Ari Sánchez.

  Comentarios
  Multimedia Diari