Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Nit de gala per premiar el millor esport de Torredembarra

El Pavelló Municipal Sant Jordi s’ha vestit de gala per acollir la 18a Nit de l’Esport i celebrar la diversitat i l’alt nivell dels i les esportistes del municipi

| Actualizado a 04 diciembre 2022 17:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’esport torrenc ha tornat a brillar. El Pavelló Municipal Sant Jordi s’ha vestit de gala per acollir la 18a Nit de l’Esport i celebrar la diversitat i l’alt nivell dels i les esportistes del municipi. Amb la convocatòria de la Regidoria d’Esport, un total de 17 entitats van presentar candidatures a les diferents modalitats i aquest vespre se n’han conegut els guanyadors i guanyadores:

Premi al millor esportista màster de l’any en categoria masculina i femenina

Categoria femenina: Maria José Carabante Morata (atletisme categoria màster W50) proposada pel Club Atletisme Torredembarra, pels excepcionals resultats aconseguits en la temporada 2022, entre ells el rècord del món en 800 m llisos. Grans resultats assolits en poc temps, tenint en compte que es va iniciar en el món de l’atletisme fa pocs anys.

Categoria masculina: José Arias Castillo (futbol sala), proposat pel Club Futbol Sala Torredembarra, destacant com a màxim golejador de primera catalana, i per la seva labor encomiable amb la selecció espanyola de futbol platja, que compagina amb el deure i compromís amb l’equip de futbol sala.

Premi al millor esportista promesa de l’any en categoria masculina i femenina

Categoria femenina: Paula Laguna Díaz (pentatló modern), del Club Pentatló Torredembarra. Campiona d’Europa de biatló relleus i de làser run relleus. Categoria U11 (aleví de primer any).

Categoria masculina: Axel Méndez Soriano (trial), del Biketrial Costa Daurada Torredembarra. Tot i la seva joventut, 11 anys, ja ha guanyat diverses vegades els campionats de Catalunya i d’Espanya.

Premi a la millor entitat o persona que hagi destacat per la seva dedicació al foment o la pràctica de l’esport adaptat

Ex aequo: El Club Excursionisme de Torredembarra. En els deu anys d’història, sempre ha donat cabuda a persones de totes les edats i capacitats, oferint sortides de diferents nivells perquè tothom tingués l’oportunitat de gaudir del senderisme i la muntanya. Col·labora amb la Fundació Onada, que treballa amb persones amb diversitat funcional i capacitats diverses, i organitza i col·labora en diverses caminades solidàries.

El Club Tennis Torredembarra. Acull setmanalment persones usuàries de la Fundació Onada perquè practiquin tenis i pàdel.

Premi al millor equip de l’any en categoria masculina i femenina:

En categoria femenina: Equip júnior de nivell absolut del Club Esportiu Rítmica Torredembarra, pels mèrits assolits en aquesta temporada a nivell estatal, i per destacar com el segon equip de Catalunya més ben classificat al Campionat d’Espanya.

En categoria masculina: Equip júnior del Club Tennis Torredembarra per la gran temporada 2021/22 que ha realitzat i per haver arribat a la fase final com un dels millors equips de Catalunya en segona categoria.

Premi a la millor organització d’esdeveniments esportius:

Ex aequo: Club Esportiu Rítmica Torredembarra, per l’organització d’una classe magistral d’un dia, amb la participació de tres gimnastes búlgares en actiu d’alt nivell i amb un gran palmarès esportiu, i aconseguint la participació de més de 100 gimnastes, d’arreu de l’Estat espanyol.

Associació Dojo Zanshin, per l’organització de diferents esdeveniments esportius, entre ells el Campionat Infantil d’Espanya de Kumite i Kata que va aconseguir la participació de 527 karateques i amb un elevat públic a les graderies. S’afegeix a aquest esdeveniment el gest solidari que del recaptat, 3.655 euros, es van destinar íntegrament als afectats de la guerra d’Ucraïna.

Premi a la millor tasca esportiva de l’any:

Haidée Morlà Arias (Entrenadora. Patinatge artístic solo dance, lliure, parelles, xous. Club Patinatge Artístic Torredembarra). Per la seva trajectòria esportiva amb molt bon resultats, durant l’any 2022, tant a nivell estatal com europeu, així com haver aconseguit que 6 patinadors/es hagin obtingut el certificat d’Alt Rendiment del Consejo Superior de Deportes i 3 el certificat DAN Deportistas de Alto Nivel.

Premi a la millor tasca arbitral en qualsevol disciplina federada:

Jordi Ramos Fontana, proposat pel Club Esportiu Beach Tennis Torredembarra, on destaca com entrenador nacional de tenis i amb una àmplia experiència en arbitratge.

Les entitats esportives de Torredembarra que han presentat candidatures a la 18a Nit de l’Esport són: Club Patinatge Artístic Torredembarra, Club Esportiu Beach Tennis Torredembarra, Club Atletisme Torredembarra, Club Futbol Sala Torredembarra, Club Pentatló Torredembarra, Club Futbol Platja Torredembarra, Club Tennis Torredembarra, Unió Esportiva Torredembarra, Club Esportiu Voleibol Torredembarra, Club Esportiu Rítmica Torredembarra, Biketrial Costa Daurada Torredembarra, Club Marítim Torredembarra, Club Excursionisme Torredembarra, Club Esportiu Fitkidance Torredembarra, Associació Esportiva Dojo Zanshin, Club Escacs Torredembarra i Associació de Rem Vogadors Baix a Mar Torredembarra.

El jurat de la Nit de l’Esport 2022 ha estat integrat per:

 Tres esportistes de renom: Berta Castells, Berni Álvarez i Joan Bargués.

 Dos periodistes esportius: Sergi Amat i Tere Ortega.

 Un representant del Consell Esportiu del Tarragonès: Estefania Serrano (presidenta).

 Representant territorial de l’Esport de la Generalitat: Carmina Blay.

 Representant de federacions esportives catalanes: Eduard Casalas, vicepresident de la Federació Catalana de Patinatge Artístic

 Regidor d’Esport: Raúl García.

Distincions especials del jurat

D’altra banda, el jurat de la Nit de l’Esport 2022 ha decidit atorgar unes distincions especials a quatre joves torrencs jugadors de futbol per la seva trajectòria: Marc Álvarez: Primer equip del Nàstic de Tarragona. Pol Fortuny: Equip Juvenil del Reial Madrid. Roger Ciuró: Primer equip juvenil de l’Espanyol. Pol Lecha: Equip cadet del Girona FC.

Comentarios
Multimedia Diari