A la recerca de les arrels entre el silenci dels maquis als pobles dels Ports

Rosa Cubeles, de la Llibreria la 2 de Viladrich, de Tortosa, parla aquesta setmana d'Una llum a la finestra, de Marta Tena

17 marzo 2020 12:07 | Actualizado a 17 marzo 2020 12:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Que millor manera de passar les hores del confinament que amb un bon llibre.

Tot i que molts llibreters han abaixat la persiana, això no vol dir que hagin deixat de treballar, ja que fan servei a domicili. La Llibreria papereria La 2 de Viladrich, de Tortosa manté l’activitat i la seva llibretera, Rosa Cubeles, recomana per aquesta setmana Una lluna a la finestra (Onada Edicions), de la professora Marta Tena.

«Una novel·la que va a la recerca de les arrels, un retorn als orígens, que porta els lectors fins a la postguerra espanyola i als masos dels Ports», explica Cubeles. Una lluna a la finestra és un còctel de gelosia, culpabilitat, venjança, conjurs i mort que parla dels maquis, del seu silenci i del seu dolor, «un relat basat en la realitat que li explicava a l’autora el seu pare, sense oblidar els assassinats de la Pobla de Benifassà».

D’altra banda,  Rosa també destaca el thriller romàntic sobre la màfia i la visibilització LGTBI, La carta oculta, de Susanna Lizárraga, obra guanyadora del VI Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta.

 

Una lluna a la finestra
Autora: Marta Tena Subirats
Editorial: Onada Edicions
Pàgines: 256

Comentarios
Multimedia Diari