Arrenca el curs escolar a l'Ebre amb 27.062 alumnes, 535 més que el passat

El centre Agustí Barberà d'Amposta enceta una nova etapa com a institut-escola i Móra d'Ebre estrena batxillerat de tres anys

12 septiembre 2019 10:41 | Actualizado a 12 septiembre 2019 10:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tornada a l'escola aquest dijous per als alumnes de les Terres de l'Ebre. El curs escolar 2019-2020 a les Terres de l’Ebre ha començat avui dijous amb 27.062 alumnes, 535 més que el passat. Els centres educatius ebrencs compten amb una plantilla de 2.382 docents, disset més que el passat. 

El curs comença amb un nou institut escola a l’Agustí Barberà d’Amposta i amb un nou Camp d’Aprenentatge a la Reserva Natural de Sebes a Flix. La directora territorial d’Educació de les Terres de l’Ebre, Montserrat Perelló ha visitat aquest dijous al matí el nou Institut-Escola Agustí Barberà d’Amposta. Montserrat Perelló, acompanyada per la directora del centre, Victòria Pons, i per l’inspector del centre, Mario González, ha donat el tret de sortida al nou curs escolar en aquest centre que enceta una etapa ara com a Institut-escola.

Entre les principals novetats també hi ha la posada en marxa d'un Batxillerat de tres anys que permetrà obtenir el títol de secundària combinat amb un de cicle formatiu artístic de grau mitjà o de tècnic esportiu. Arrenca com un pla pilot en set centres, un dels quals, com ha explicat el conseller d'Educació, Josep Bargalló, és l’institut Julio Antonio de Móra d’Ebre junt amb l’Escola d’Art de Móra la Nova. En total a les Terres de l'Ebre,  es posen en marxa sis nous cicles formatius de grau superior i mitjà.

Comentarios
Multimedia Diari