Ascó celebra la Fira de Nadal i la Mostra del Cava

Aquest diumenge hi ha previstos els darrers tastos del certamen, en el que participen 23 productors de cava i sis estands de degustació 

30 noviembre 2019 18:23 | Actualizado a 30 noviembre 2019 18:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ascó és una visita obligada aquest cap de setmana per tots aquells que ja preparen les festes nadalenques. I és que la població de la Ribera d’Ebre celebra l’onzena Fira de Nadal i la novena Mostra del Cava. La inauguració oficial de l’esdeveniment va tenir lloc aquest dissabte al migdia, amb presència del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, i la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim. 

La Rambla Catalunya és durant tot el cap de setmana el centre neuràlgic de l’esdeveniment, acollint 46 parades de decoració nadalenca, regals i productes artesanals. En aquest onzena edició de la Fira es poden trobar productes típics de Nadal, regals, gastronomia; una exposició de Pessebres de Nadal i tallers i atraccions per a infants i joves. En efecte, la fira compta amb diferents espais dinàmics, com els tallers infantils, on els més menuts poden aprendre a fer motius nadalencs amb fang, un imant o fins i tot una corona de nadal. 
Per als adults també hi ha l’anomenat Espai Actiu, un racó on aprendre des d’aromateràpia fins a la cuina de canapès especials per aquestes dates o trufes de xocolata. Aquests espais es complementen amb una zona d’atraccions infantils i juvenils.

De forma paral·lela a la Fira de Nadal, els asconencs i visitants poden gaudir de la novena Mostra del Cava, un espai gastronòmic que s’ha integrat a la perfecció i que enguany s’amplia amb 23 estands de cava i 6 de degustacions. Els cellers convidats aquest any són el Celler Serra d’Ascó i l’Helga de Biopaumerà, marca que compta amb una medalla d’or a l’International Organic Wine Award 2019.

Durant la Mostra es poden gaudir de diferents tastos, com és el cas del de Juvé & Camps, aquest diumenge a les 12 del migdia. Els tastos es realitzen al Casal i compten amb places limitades. 

Comentarios
Multimedia Diari