Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ataca mig despullat a un vigilant de Tortosa amb un vidre

L’agressor va dirigir una botella trencada a la cara de la víctima. L’han condemnat a pagar una multa de 270 euros

A. JUANPERE

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència de Tarragona. FOTO: ACN

Imatge d'arxiu de la façana de l'Audiència de Tarragona. FOTO: ACN

Un home que es va presentar sense camisa i descalç en un supermercat de Tortosa va intentar agredir amb una botella trencada la cara del vigilant, punxant-lo en un dit. Ara, la Secció Quarta de l’Audiència Provincial de Tarragona ha confirmat la sentència inicial del pagament d’una multa de 270 euros per un delicte lleu de lesions. També haurà d’indemnitzar el vigilant amb 150 euros.

La sentència fixa també que durant sis mesos no podrà comunicar-se ni apropar-se a menys de 200 metres del vigilant, ni tampoc acudir al supermercat.

El processat és un ciutadà francès que al voltant de les set de la tarda del passat 22 de juliol va anar a un supermercat situat a la carretera de Tortosa a l’Aldea. Com que no portava ni camisa i anava descalç, el vigilant el va invitar a marxar ja que era la tercera vegada que acudia a l’establiment en aquelles condicions.

El processat es va apropar al vigilant portant una ma amagada al seu pantaló. Va treure una botella trencada i la va dirigir a la cara. La víctima va posar les mans i va aconseguir evitar l’atac, però el va punxar en un dit, causant-li una ferida d’un centímetre.

Temas

Comentarios

Lea También