Más de Ebre

CaixaBank obre un pla d’ajudes per als afectats en l’incendi de la Ribera d’Ebre

L’entitat ofereix una línia de finançament especial dirigida als agricultors i empreses del sector afectats per l’incendi amb un total de 25 milions

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una de les granges afectades per l'incendi al terme municipal de la Torre de l'Espanyol. FOTO: ACN

Una de les granges afectades per l'incendi al terme municipal de la Torre de l'Espanyol. FOTO: ACN

CaixaBank ha aprovat un pla d’ajudes, que inclou una línia de finançament especial amb una dotació inicial de 25 milions d’euros, per donar suport a tots els afectats per els danys ocasionats per l’incendi que afecta a les comarques de la Ribera d’Ebre, Segrià i les Garrigues, i fonamentalment als municipis de la Torre de l’Espanyol, Vinebre, La Palma d’Ebre, Flix, Bovera i Maials.

Aquesta línia de finançament en condicions preferents va destinada a pal·liar la situació dels agricultors que han patit danys a les seves collites, estris, maquinàries, vehicles, etc.

Per una banda, els afectats podran accedir a préstecs personals i hipotecaris en condicions preferents i, per una altra, comptaran també amb la possibilitat de rebre bestretes dels pagaments de sinistres d’Agroseguro i dels ajuts de la PAC, així com de línies especifiques destinades a la reforestació.

Així mateix aquestes línies preferents disposaran de períodes de carència de fins a 4 anys en els casos que siguin necessari.

CaixaBank ha posat també a disposició dels seus clients que tenen contractada una assegurança un telèfon exclusiu per atendre els sinistres de la llar afectats per l’incendi. Els clients poden trucar des d’avui mateix al telèfon: 932 994 776, per tramitar els sinistres.

CaixaBank, a través de l’Obra Social, donarà també suport econòmic a la recuperació mediambiental de les zones afectades, amb coordinació amb els ajuntaments de la zona i les Diputacions de Tarragona i Lleida.

L’Obra Social “la Caixa” ha vingut col·laborant en els darrers anys en la conservació i millora dels espais naturals de Lleida i Tarragona amb programes conjunts amb les seves Diputacions, com per exemple els treballs de neteja en la zona calcinada a la serra de Boix i serra de Cardo en el marc de l’incendi de Rasquera de fa uns anys.

El suport a les persones i el desenvolupament i conservació del territori són eixos fonamentals per CaixaBank.

Temas

Comentarios

Lea También