Cap de setmana d'antiguitats amb la Fira Tortosantic

Fins aquest diumenge el pavelló firal de Tortosa acull fins a 12.500 antiguitats de tot tipus, com llibres, mobles o decoració

19 mayo 2017 16:25 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Llibres antics i edicions especials, quadres, roba, espills, mobles, vaixelles, il·luminació, estris de treball i de cuina, bastons, rellotges, bicicletes, càmeres i videocàmares, ràdios, tocadiscs, joguines antigues, màquines d’escriure, col·leccionisme militar, porcellanes, escultures, figuretes, clauers... I així fins a 12.500 antiguitats de 24 expositors diferents són les que es veure, tafanejar i adquirir a la Fira Tortosantic.

Ahir a la tarda va obrir portes la fira i avui a les 11.30 hores hi haurà una visita institucional encapçalada per l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel.

La característica principal dels objectes que s’hi exposen i es venen a la mostra és la seua varietat: tant de les èpoques, de les temàtiques, de les mides, com dels preus i de les procedències. Així, per exemple, es poden trobar expositors que venen d’Osona, de Barcelona, de Castelló de la Plana, de Logronyo o de Hampshire (Anglaterra). També n’hi ha de Castella i Lleó, Aragó, Madrid o França.

D’entre els preus, també poden oscil·lar entre petites peces a partir de 3 euros i d’altres que són autèntiques rareses de milers d’euros.

Un dels objectius de la fira és poder arribar també a un públic generalista o familiar i convertir-se en un model consolidat a Tortosa dintre de les fires d’oci. D’aquesta forma, Tortosantic està adreçada tant per a aquell públic col·leccionista o expert en el món de les antiguitats que busque peces en concret, com per als visitants curiosos que podran passar una estona agradable i original, avui que, a més a més, està tan de moda l’estil retro i vintage.

La mostra, que enguany assoleix la tercera edició, és oberta al pavelló firal de Tortosa, a Remolins, fins demà diumenge en horari d’11 a 21 hores. L’entrada té un preu de 3 euros. Costarà només 1,5 euros a aquells que la comprin a la web www.tortosantic.com. Entre tots els visitants de la fira, se sortejarà una antiguitat que es pot veure a la mostra. La fira està organitzada per Llobregat Serveis Firals, amb una ampla experiència en el sector, amb la col·laboració de Fira de Tortosa.

Comentarios
Multimedia Diari