Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Carreteres de l'Estat habilitarà dos accessos a l'N-340 a Carmarles i El Perelló

EFE

Whatsapp

La Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya habilitarà dos nous accessos a l'N-340, a Camarles i El Perelló.

La decisió arriba després de la reunió que es va produir el mes d'agost passat entre el Subdelegat del Govern a Tarragona, Emilio Ablanedo, i els coordinadors territorials d'Unió de Pagesos al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre, en què el sindicat agrari va reclamar solucions per a la circulació dels tractors als principals eixos viaris del territori.

Els dos accessos s'habilitaran als punts quilomètrics 1.108+050, aproximadament, al Perelló, en connexió amb la N340a, i al 1.092+800 aproximadament, al camí del Filato (Camarles).

En referència a aquesta acció, el Subdelegat del Govern a Tarragona ha manifestat que segueixen treballant a l'N340 "atenent a les peticions del territori" i ha remarcat "la més ferma voluntat de continuar escoltant tothom perquè l'N340 sigui una via segura i útil al seu pas per la província de Tarragona".

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También