Companyies de creuers americans de luxe s'interessen pel port de la Ràpita

Ports de la Generalitat promociona Delta Ebre Port a la fira de del sector més important del món, celebrada a Florida

19 mayo 2017 15:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Ports de la Generalitat ha fet un balanç positiu de la bona rebuda que ha tingut el port de la Ràpita i la destinació turística de les Terres de l’Ebre entre les companyies de creuers més importants que operen a la Mediterrània occidental, a la fira Seatrade Cruise Global de Fort Lauderdale, Florida, (Estats Units).

El gerent de Ports, Joan Pere Gómez, ha assegurat que responsables de companyies americanes de luxe han mostrat «interès» pel port de la Ràpita i les Terres de l’Ebre.

Així mateix, s’han mantingut reunions amb diferents operadors que han mostrat interès per l’oferta turística del territori per als creueristes i per als navegants en general. Aquest professionals han valorat en clau positiva l’entorn natural del Delta, la cultura, la gastronomia, els esports i l’oci.

Les trobades han servit per posar en valor l’ampli ventall d’ofertes que té el territori per als turistes com ara, la ruta a les Muscleres, l’observació d’ocells al Parc Natural de Delta de l’Ebre, cicloturisme, la pràctica d’esports nàutics a la badia dels Alfacs, cates de vins i visites culturals, entre d’altres.

«Estem satisfets de la feina feta aquests dies a l’aparador més important del món de creuers», remarca el gerent. «Hem de ser conscients que tenim un paratge únic que hem de cuidar i potenciar per atreure un turisme sostenible que ajudi a dinamitzar el territori», sentencia.

Fira de referència al món

Seatrade Cruise Global és la fira internacional més important del sector de creuers, que s’ha celebrat del 13 al 16 de març, a Florida. El fòrum és el punt de trobada de les principals companyies de creuers del món amb els ports, els operadors turístics, els socis i els professionals de la indústria. Aquesta edició ha comptat amb la participació del gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, i la responsable de creuers de Ports, Maria Cano.

El port ebrenc i la destinació turística es promouen davant la indústria creuerística amb la marca Delta Ebre Port. Aquesta marca és fruit de diferents acord institucionals per promoure el port gestionat per la Generalitat i l’ampli ventall d’activitats culturals, històriques, gastronòmiques, esportives i d’oci que s’ofereixen.

Comentarios
Multimedia Diari