Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Condemnada per agredir el director i el cap d’estudis de l’IES Joaquim Bau

Abans ja va tenir un altercat amb professors del centre perquè volia entrar a classe a veure el seu fill

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els fets van passar a l’Institut Joaquim Bau el 16 de novembre de 2015. Foto: joan revillas

Els fets van passar a l’Institut Joaquim Bau el 16 de novembre de 2015. Foto: joan revillas

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Tarragona ha rebaixat a la meitat –ha imposat mig any de presó– la pena inicialment fixada pel Jutjat Penal 1 de Tortosa a una dona que va increpar al cap d’estius i intentar agredir al director de l’Institut Joaquim Bau de Tortosa. La dona està acusada d’un delicte d’atemptat contra l’autoritat.

La sentència recull que a les vuit del matí del 16 de novembre de 2015, l’acusada es va dirigir a l’Institut Joaquim Bau de Tortosa, situat a l’avinguda de l’Estadi. Primer va tenir un altercat amb els professors del centre, perquè volia entrar a les classes a veure el seu fill i se li va impedir el pas. Llavors es va dirigir al cap d’estudis i el va increpar, dient-li que li trencaria les ulleres i l’insultà. També es va dirigir al director i els va increpar als dos i fins i tot va intentar agredir-los.

En el recurs d’apel·lació, l’advocat de la dona es queixa que el jutge només va tenir en compte les declaracions dels docents, sense tenir un compte una possible animadversió dels docents, ja que podrien haver solucionat tot sense arribar a judici. 

També negava que la dona estigués nerviosa quan van passar els fets ni que portés un ganivet a la bossa. També va dir que no havia quedat provat que la dona hagués agredit, atacat o intimidat greument els responsables del centre, sinó que només es negà a marxar de l’institut. També va dir que desconeixia la condició de director i cap d’estudis dels denunciants.

L’Audiència recorda que la declaració dels docents ve avalada per la dels policies que van estar presents a la part final de l’episodi denunciat. Van afegir que la dona estava agressiva i que no parava d’insultar els docents.

Temas

Comentarios

Lea También