Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Càrrega policial dels cossos policials de l'Estat al Pavelló FIral de la Ràpita

Esquerra Republicana a les Terres de l'Ebre ha piulat el missatge 'Davant l'autoritarisme defensem pacíficament la democràcia i les urnes'. 

A.C. / ACN

Whatsapp

Unitats antiavalots dels cossos policials de l'Estat han realitzat una càrrega al Pavelló Firal de Sant Carles de la Ràpita, únic punt de votació establert al municipi ebrenc. Esquerra Republicana a les Terres de l'Ebre ha piulat el missatge 'Davant l'autoritarisme defensem pacíficament la democràcia i les urnes'. 

Desenes d'agents antidisturbis amb pistoles d'aire comprimit, escuts i porres han acordonat l'entrada al pavelló i han fet fins a tres càrregues copejant amb les porres les persones que intentaven impedir-los l'accés. Una desena de persones han resultat ferides, alguns amb traus al cap. Finalment els agents han entrat al recinte i s'han endut les urnes buides. Les urnes amb els vots dels ciutadans les han pogut amagar. Escridassats per la gent, els policies espanyols s'han anat replegant i s'han allunyat de la zona. Entre crits de llibertat de la gent han anat marxant però en la retirada s'han sentit alguns trets d'arma.

Centenars de persones es concentren a l'entrada d'aquest pavelló firal a la Ràpita i no han marxat. Tot i que en un principi, l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha anunciat que el col·legi electoral es reobriria, la presència dels agents, que s'han arrecerat en carrers propers han deixat la decisió en suspens. El batlle no descarta que, amb l'activació del cens universal, es recomani a la gent de Sant Carles de la Ràpita que vagi a altres municipis a exercir el seu dret a vot.

Temas

Comentarios

Lea También