Dediquen un espectacle als usuaris de les residències

S’oferirà via ‘streaming’ demà a la tarda i té com a objectiu homenatjar un col·lectiu molt afectat per la pandèmia de la Covid-19

05 enero 2021 11:00 | Actualizado a 06 enero 2021 18:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El col·lectiu cultural DiLLUMs d’Arts al Forn ha organitzat la creació d’un espectacle virtual dedicat a tots els usuaris de les residències de les Terres de l’Ebre. Sota el nom de «Som molt grans!», la iniciativa ha sigut impulsada i propiciada pels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre, amb la col·laboració dels Serveis Territorials de Salut, i s’oferirà demà per la tarda.

Es tracta d’un conjunt d’actuacions diverses del món cultural i artístic ebrenc que té per objectiu servir de distracció i també de reconeixement a totes les persones (usuàries, professionals i familiars) vinculades als centres residencials de les Terres de l’Ebre, tant de gent gran com de persones amb discapacitat o persones amb malaltia mental i, també, centres de la DGAIA.

L’espectacle té un nexe escènic creat pel director teatral Valer Gisbert i presentat per Meritxell Sabaté. Hi actuen el Grup Teatral Planer, Jesús Fusté, Jesús M. Tibau, Joan Rovira, Jota Planera, Kosereta, Junior’s, La Tuna Folk, Montse Boldú, Marta Viladrich&Manel Miró, Pili Cugat i Carlos Lupprian, los Quicos, Roberto Oliván, Sheila Martín, Sílvia Panisello o Vicent Pellicer, entre d’altres. El muntatge ha anat a càrrec del fotògraf Rafael Ricote.

Tots els participants han volgut contribuir de forma solidària i desinteressada a aquest reconeixement a persones que han patit de forma especial la pandèmia de la Covid-19.

Comentarios
Multimedia Diari